En aften om Model X

Tesla Model X er om ikke lenge leveringsklar i Norge og Europa. Vi har gleden av å invitere alle reservasjonsholdere og andre som er nysgjerrige på Teslas nyeste familiemedlem, til en aften med Model X.

Styreleder i TOCN, Satheesh Varadharajan, var på lanseringen i Fremont og vil orientere om sin opplevelse rundt begivenheten. Det vil bli holdt et foredrag med bilder og personlige erfaringer fra lanseringen. Det vil også være en fin anledning til å diskutere litt om de ulike konfigurasjonsopsjonene og generell Model X prat.

Dette vil selvsagt og være en hyggelig arena for å treffe andre og knytte litt bekjentskap med hverandre.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være med på? Treffet blir avholdt hos Tesla Oslo Bærum (Rud). Dato 3. februar 2016, kl.17.30 – 21.00.

Meld deg på her og bli med på denne unike sammenkomsten. En av de heldige som møter opp vil dessuten få med seg en signert Model X konsept-plakat med seg hjem.

PS! I tilfelle det skulle være noen tvil; det vil ikke bli anledning til å se en fysisk Tesla Model X under dette treffet.

Vel møtt!

Model X - Signed concept poster

Share:

DISKUSJONER — 11 svar

  • Leif Nesthorne 22.01.2016 på 01:28

    Interessert

  • Øystein Hennum 22.01.2016 på 10:27

    Kommer gjerne

  • Thomas 22.01.2016 på 11:10

    Det er viktig å påpeke at vi ikke har blitt lovet å se Model X fysisk her, bare så det ikke blir noen forventninger om det..

  • Bjørn 22.01.2016 på 12:41

    Hvis dere ikke har blitt lovet bilen tilstede burde dere selvsagt endre overskriften til «en aften OM Tesla X».

    • Satheesh Varadharajan Bjørn 22.01.2016 på 14:22

      Artikkelen er oppdatert med følgende fotnote:

      «PS! I tilfelle det skulle være noen tvil; det vil ikke bli anledning til å fysisk se en Tesla Model X under dette treffet.»

  • Olav Midttun 29.01.2016 på 12:11

    Er ikke medlem ennå, og vet pt ikke sikkert om jeg kommer til å bli det noen gang. Årsak: som førstemann (ww?) som deponerte på en X Signature for fire år minus to uker siden, har alle forsinkelsene og usikkerhetene om den endelige leveringsdatoen og prisingen (som følge av $-oppgangen siden opprinnelig forespeilet leveringsdato) gjort meg noe usikker på om jeg som pensjonist på 11.-året til slutt vil ha råd til å eksekvere bestillingen. Vi som er fossile av alder har lett for å bruke litt for lange setninger, unnskyld. Men jeg har fått prøvekjøre sønn Åsmunds P85D og er fortsatt så fascnert at jeg krysser fingrene, håper på det beste., og vil gjerne få komme på infomøtet på onsdag, Får jeg komme, og blir det på Rud?

  • Lars Erik 02.02.2016 på 23:06

    Tok for gitt at bilen skulle bli vist… Mulig jeg dropper det da..

  • Bjørn Erik Engebretsen 04.02.2016 på 23:03

    Meget flott arrangement.
    Interessant og hyggelig å vinne FRANZ sitt signerte bilde av de bilene han hadde vært gjennom i utviklngsperioden. Bra!!