Stor TOCN-fotokonkurranse

Bli med i TOCNs store fotokonkurranse!

TOCN oppfordrer herved alle Tesla-venner til å være med i en stor fotokonkurranse som vil gå gjennom hele året.

Her blir det premier til de tre beste bildene i hver konkurranserunde, betalende medlem eller ei. Selve hovedpremien, den er det imidlertid kun betalende medlemmer som kan vinne! Så da er det bare å melde deg inn! 🙂

Bildene vil få plass i TOCN-kalenderen for 2019, og rundevinnerne vil få hver sin kalender. Beste bilde i hver runde vil også få en tilleggspremie. Det beste bildet av alle de innsendte velges ut 31. desember 2018, og presenteres den første uken i 2019. Hovedpremien til årets beste bilde er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter. Vår flotte bil passer utrolig godt på bilder i naturens omgivelser, så nå gjelder det å finne fram dine aller beste motiver. Bildene sendes inn på mail til: konkurranse@tocn.no.

Tema for runde 1 er: «Vintermoro med Tesla». Siste frist for innsendelse på mail er lørdag 31. mars 2018.

Tema for runde 2 er: «Våryr Tesla». Siste frist for innsendelse av bilder er lørdag 26. mai 2018.

Tema for runde 3 er: «Sommer og Tesla-gleder». Siste frist for innsendelse av bilder er lørdag 28. juli 2018.

Tema for runde 4 er: «Tesla i høststemning». Siste frist for innsendelse av bilder er lørdag 26. oktober 2018.

Tema for runde 5 er: «Tesla i julestemning». Siste frist for innsendelse av bilder er lørdag 29. desember 2018.

Hver eneste søndag gjennom hele året blir ukens innsendte bilder presentert av TOCN og delt på Facebook, slik at alle får se de flotte bildene som kommer inn. Husk at alle bilder som deltar i konkurransen, stilles fritt til TOCNs disposisjon.

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no. Emnefelt skal være:«Tesla i julestemning».

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien altså er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En profesjonell fotograf blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

God fotojakt i egne bilder! ❤❤❤

Tekst, ide og foto: Journalist og fotograf Vigdis Margrethe Løver.

 

Share:

DISKUSJONER — 2 svar

  • TOCNs fotokonkurranse, 3. runde - TOCN - Tesla Owners Club Norway 19.08.2018 på 21:03

    […] Det er straks klart for runde nummer 4, og det er mulig å allerede nå sende inn dine bidrag. Temaet for denne runden er «Tesla i høstsemning». Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no. Emnefelt skal være: «Tesla i høststemning». Du finner konkurranseregler og annen informasjon rundt konkurransen her: https://www.tocn.no/2018/02/tocn-fotokonkurranse. […]

  • TOCNs fotokonkurranse, 3. runde - Tesla Owners Club Norway 21.03.2024 på 19:14

    […] Det er straks klart for runde nummer 4, og det er mulig å allerede nå sende inn dine bidrag. Temaet for denne runden er «Tesla i høstsemning». Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no. Emnefelt skal være: «Tesla i høststemning». Du finner konkurranseregler og annen informasjon rundt konkurransen her: https://www.tocn.no/2018/02/tocn-fotokonkurranse. […]

Beklager, men kommentering er deaktivert.