Mjøsa rundt i vakkert solskinn

Etter lærdom fra forrige «Mjøsa rundt» ble det denne gangen bestemt å ikke samkjøre med MC-gjengen 1. mai, men heller ta det lørdagen 6. mai. Værgudene syntes også at det var et godt valg, og varmet godt underveis!

Det var atter en gang Kim Andre Larsson fra Hamar regionen som initierte treffet. TOCN har mange ildsjeler rundt omkring i hele landet, og det er flott at det popper opp slike gode initiativer! Så mens Kim og et par til kom kjørende fra Hamar- og Lillehammer-området, poppet det opp en flott kortesje som hadde ladet og samkjørt fra Nebbenes. Selv om det kun var to biler der klokken tolv, kom det fort 15-16 nyvaskede og pene biler på plass. En «god gammel» Volvo 240 følte seg nok litt omringet av «fienden» og forsvant raskt fra parkeringsplassen… 🙂

Fra styret kom både Satheesh og Carina, mens Kim tok ledertrøya og satte kursen mot Feiring. Vi fulgte tett etter i lang kortesje. Det var flott langs Mjøsa i godværet, og vi tok en liten stopp på CC Gjøvik. Et par unggutter i en sliten Chevy Van stakk huet ut av vinduet og påpekte at vi ikke kunne støye like mye som han… Det hadde han nok rett i, der røyken ble spydd ut i godt monn!

Kort pause på CC Gjøvik

Deretter bar det ut på veien igjen, med kurs for Vikingskipet på Hamar. Vi hadde følge av to kvinnelige journalister som skriver en bok (Tesla-people), som også tok litt bilder underveis.

På vei forbi Gjøvik

Litt etter klokken 14:00 var vi fremme foran Vikingskipet. Som ellers når vi parkerte, gikk praten løst rundt mellom alle sammen. Nye bekjentskaper og erfaringer ble delt på kryss og tvers. I tillegg kunne Satheesh fortelle litt om hva styret har jobbet med i vinter, og at det nå nærmer seg en spennende lansering før ferien!

En flott gjeng biler og folk!

En stor takk til iniativtaker Kim, samt alle som valgte å bruke noen timer av søndagen rundt Mjøsa. Sees til neste år?

Teks og foto: Terje Førsund

Share: