11. desember i TOCNs julekalender 2018

TOCNs juletips:

En Tesla er IKKE selvkjørende, selv om det heter Autopilot. Men du verden hvor deilig det er å kunne sette på AP eller ACC (Active Cruise Control) når en sitter i bilkø eller er på langtur. Husk å holde hendene på rattet hele tiden, klar til å ta over styringen fullstendig når det oppstår en situasjon. Det er du som sjåfør som har det hele og fulle ansvaret under kjøring. Med en gang du vrir litt på rattet eller trykker på bremsepedalen, deaktiveres AP eller ACC. Teslaen vil hele tiden sjekke om du holder på rattet, og gjør du ikke det over tid, vil bilen selv sette på nødblinken og stoppe helt. Godt å vite om man har det så behagelig under kjøringen at man skulle komme til å lukke øynene litt for lenge. Eller man har fått et illebefinnende.

TOCNs medlemsfordel:

I dag presenteres hele tre samarbeidspartnere, nemlig kjøreskolene Wright med avdelinger nesten over hele landet, VIP trafikkskole i Sarpsborg, og Randesund Trafikkskole i Kristiansand.

Det er veldig lurt å sikre seg disse ekstra bokstavene BE og B96 i førerkortet når man har gått til anskaffelse av en Model X med hengerfeste. Det trengs gode kunnskaper når en skal kjøre med en henger, og lastesikringsreglene er også nyttige å kunne. Kjøreskolen Randesund i Kristiansand kan dessuten tilby hengeropplæring i en Model X, og det må vel sies å være et godt kjørskoletilbud. Sjekk ut de forskjellige linjene til kjøreskolene, og bli en enda bedre sjåfør med tilhenger.

Husk å først logge inn på din konto for å se fremgangsmåten for å oppnå rabatt når du er på samarbeidspartnernes sine sider for medlemsfordeler.

TOCNs medlemskap:

Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!

Trykk her for å se tidligere julekalendertips

Share: