TOCNs julekalender 19. desember 2019

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Da er det 5 dager igjen til jul, og vi drømmer alle om en hvit jul. Men er det ikke hvitt utenfor vinduene dine, så kan du trøste deg litt med TOCNs supergode juletilbud. Gled deg selv med medlemskap i TOCN for kun 10 kr. Nå gjelder det å handle raskt.

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCN presenterer samarbeidspartnerne Nonbye AS og Black Diamond Foliering Studio:
Nonbye AS har sitt verksted i Oslo og tilbyr mange ulike folieringsalternativ til din bil. Matt eller blank, sateng og metallic, børstet eller carbon, det er ditt valg. Solfilm legger de også, i tillegg til interiørfoliering. Og selvfølgelig rabatter til betalende TOCN-medlemmer.

Black Diamond Foliering Studio holder også til i Oslo. De har mye på tilbudslisten sin, som solfilm, chrome delete, lakkbeskytttelsesfilm, helfoliering, bilstyling interiør mm.. Alt med meget gode rabatter for betalende TOCN-medlemmer.

5 års garanti på arbeidet har begge firmaene, så her er det bare å velge på øverste hylle.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Noen ganger kan ventetiden på nye oppdateringer til Teslaen virke lang, og følelsen av at alle andre har fått den nyeste oppdateringen lenge før deg, kan være vanskelig å takle. Men det finnes ingen skikkelige magiske triks for å få oppdateringene i gang. De kommer når de selv vil, for det meste. Tesla pusher ut i puljer. Og når du får en oppdatering tilgjengelig er det ikke alltid det passer så bra å sette den i gang. Bilen kan nemlig ikke kjøres under en oppdatering. Et gult klokkesymbol vil markere at en oppdatering venter, og kan trykkes på når det er god tid til å la den gå i gang. Etter oppdateringen kan forskjellige ting plutselig henge seg opp. Fortvil ikke. Bruk scrollehjulene på rattet og restart bilen ved hjelp av dem. Det er lurt å lese på skjermen hva oppdateringen inneholder for du reiser avsted igjen. God tur med nye funksjoner i bilen din.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid

Ikke glem å skrive «Ja takk, jeg ønsker å vinne gavekort på 1000,- kroner» på Bilkomponenter sin gavetrekning på julaften. Du finner den på TOCNs julekalender 14. desember.

Teks og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kjell Roar Bjørnsen

Share: