Nei, ikke HELE Norge står stille

Man kan lett få inntrykk av at det aller meste av virksomheter i Norge, nå står stille. Dette medfører selvsagt ikke riktighet, og faktisk kan det være fornuftig å benytte sjansen til å få ting utført raskt akkurat nå. Hos mange firmaer, der det normalt er flere ukers ventetid, kan nå få oppdraget utført allerede samme dag. De setter sikkert også stor pris på at du hjelper dem med å holde hjulene i gang.

Vi oppfordrer derfor våre betalende medlemmer til å ta kontakt med noen av de ulike firmaene du har medlemsfordeler hos. Du finner dem alle her: https://www.tocn.no/medlemsfordeler.


Eksempelvis kan du hos Dekkmann nå bestille nye dekk og/eller dekkskifte til allerede i morgen. Dette via deres nettsider, men det er godt mulig du får time allerede i dag, dersom du ringer dem. En god anledning til å allerede nå få på nye sommerdekk.

De regner med stor pågang på dekkskifte rundt påsketider, så benytt anledningen til å få det gjort nå, før rushet kommer.

Dekkmann melder for øvrig om full drift, men avdelingene har selvsagt tatt sine forholdsregler ift. kundebehandlingen, der man oppfordres til å vaske hendene ofte, samt benytte seg av antibac-stasjonene som er plassert rundt omkring i deres lokaler. Også all kontakt mellom kunde og arbeidere er redusert til et minimum.

Bestilling gjør du her: www.dekkmann.no.

Dersom du er betalende medlem i TOCN, går du først hit for å få registrert dine medlemsfordeler samt se den rabatterte prisen: https://www.dekkmann.no/medlemsfordeler/tesla_owners_club_norway.html. Medlemsbevis må vises ved oppmøte/betaling.

Dekkmanns medlemsfordelside:
https://www.tocn.no/medlemsfordeler-dekkmann.


Hurtigruta Carglass melder også om at alle deres avdelinger holder åpent, og de har innført tilpassede rutiner. Håndhygiene, avstand til kundene, renhold av lokaler og biler er i fokus til enhver tid.

– Vi vet at det er mange av våre kunder som har hjemmekontor eller må være hjemme for å passe barn. I den forbindelse kan vi tilby deg som kunde at vi henter og bringer din bil for verkstedstimer. Les mer om tiltakene og bestill time her: https://www.carglass.no/HC_COVID-19.

Hurtigruta Carglass sin medlemsfordelside:
https://www.tocn.no/medlemsfordel-hurtigruta-carglass.


Bilexperten Bosch i Oslo holder også åpent på lørdager, slik at du kan velge å få dine ærender utført da. De utfører en rekke forskjellige tjenester, ikke minst ulike former for service og reparasjoner, taksering og tilstandsrapport, samt reparasjon av MCU (der eMMC-minnet blir skiftet ut til en ny og bedre versjon).

– Vi setter kundene og deres behov i fokus og jobber for å yte bra service. Vi tar ofte time på dagen og får bilen reparert raskt.

Bilexperten Bosch sin medlemsfordelside:
https://www.tocn.no/medlemsfordeler-bilexperten-bosch-car-service.


MPS MicropaintMPS Micropaint holder også alle sine verksteder åpne. En rekke tiltak er gjort, og de finner du her: Les mer her: https://mpsmicropaint.no/korona-informasjon.

MPS Micropaint sin medlemsfordelside:
https://www.tocn.no/medlemsfordel-mps-micropaint.


Nonbye, som folierer biler, holder som normalt åpent, men har for tiden litt mindre kapasitet, grunnet noe redusert bemanning. De tar likevel imot nye bestillinger.

De følger helsemyndighetenes råd mtp. smitte, ingen er permittert, men de fleste – som kan, jobber hjemmefra. Montørene forsøker å holde en kontaktfri overlevering av nøkler etc..

Nonbyes medlemsfordelside:
https://www.tocn.no/medlemsfordeler-nonbye.


Tesla melder også om åpne verksteder, og kort ventetid – helt nede i én dag, enkelte steder. De har innrettet seg etter helsemyndighetenes råd, og kundens bilnøkkel blir oppbevart i en liten plastlomme.

Tesla tilbyr fortsatt lånebiler (med forbehold om tilgang) for kunder som har bilen inne for verkstedtjenester (som tar mer enn fire timer), og der bilen er innenfor garanti. Timebestilling gjør du lett via appen på din telefon.


Dette er bare et lite utvalg av våre samarbeidspartnere. Vi oppdaterer denne artikkelen, etter hvert som våre samarbeidspartnerne kommer med oppdatert informasjon.

Share: