TOCNs julekalender 10. desember 2020

Barna i de tusen hjem vet nok mer om juleforberedelser og julekalendere enn de voksne. Derfor har TOCN laget en voksen-versjon av julekalenderen. Sett deg godt til rette og finn ut hva dagens luke inneholder.

Vi fortsetter visningen av noen av bildene som kom inn til høstens fotokonkurranse, presentasjoner av vår gode samarbeidspartnere, de beste tipsene fra vår medlemmer, og sist, men ikke minst: tegnekonkurransen for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Med to avdelinger like utenfor Oslo, kan Ødegården Auto AS gi TOCNs betalende medlemmer rabatter på reparasjoner på godkjent bilverksted og bilskadeverksted. Og mens bilen er under reparasjon, får du tilgang til en leiebil. Sjekk lenken i dag, dersom du trenger hjelp.

I Sandnes utenfor Stavanger holder Ruyters Premium Car Care til. Her kan bilen din få lakkbeskyttelse, lakkforsegling, coating, interiørrens og skinnpleie. Klikk på lenken, og du kommer inn til samarbeidspartneren vår.

TOCNs egne tips og triks:
MCU1 kan tulle litt innimellom, uten at det dermed betyr at den er på vei til å gå i sort. Ved å slette hele navigasjonshistorikken, kan du faktisk øke responshastigheten på MCU1. Hvert enkelt navigasjonssted sveipes ut til høyre. Det kan ta litt tid å gjøre, men er absolutt verd jobben. Fire års navigasjonshistorikk kan gjerne ta ca 20 minutter å sveipe vekk.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Vi fortsetter å invitere til tegnekonkurranse på skjermen. Tegn en ny tegning hver dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Legg bilde av tegningen inn i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. La barna bli med da vel!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Erlend Ekseth
Motiv: Trollstigen

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå