Få 20 prosent rabatt i Teslas nettbutikk

I år, som i fjor, får betalende medlemmer av TOCN 20 % rabatt på kleskolleksjonen i Teslas nettbutikk. Rabatten gjelder ett enkelt kjøp, så pass på å legge alt du er interessert i i handlekurven, før du gjennomfører handelen.

Tidligere har vi sendt ut en unik rabattkode til hvert enkelt medlem. Denne løsningen endres det på i år. Nå ønsker Tesla å gi denne koden direkte til de klubbmedlemmene som selv identifiserer seg som medlemmer av klubben.

Tesla har derfor laget et nytt skjema for formålet, og inviterer deg som medlem til å registrere deg der. Deretter vil Tesla følge deg opp, ved å sende deg din unike rabattkode. Det anslås at kodene vil bli sendt ut i juli.

Rabatten gjelder altså Teslas kleskolleksjon, samt enkelte «livsstilsvarer». Gjelder ikke rekvisita og mini-Teslaer.

Her kan du kikke på det rabatterte utvalget:


Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten i Teslas nettbutikk?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.
Share:

Discussions — One Response

Sorry, but commenting has been disabled.