Få 20 prosent rabatt i Teslas nettbutikk

I år (2021), som i fjor, får betalende medlemmer av TOCN 20 % rabatt på kleskolleksjonen i Teslas nettbutikk. Rabatten gjelder ett enkelt kjøp, så pass på å legge alt du er interessert i i handlekurven, før du gjennomfører handelen.

OBS! Tesla har ikke kommet med noen rabattfunksjon for 2022.

Tidligere har vi sendt ut en unik rabattkode til hvert enkelt medlem. Denne løsningen endres det på i år. Nå ønsker Tesla å gi denne koden direkte til de klubbmedlemmene som selv identifiserer seg som medlemmer av klubben.

Tesla har derfor i 2021 laget et nytt skjema for formålet, og inviterer deg som medlem til å registrere deg der. Deretter vil Tesla følge deg opp, ved å sende deg din unike rabattkode. Det anslås at kodene vil bli sendt ut i juli.

Rabatten gjelder altså Teslas kleskolleksjon, samt enkelte «livsstilsvarer». Gjelder ikke rekvisita og mini-Teslaer.

Her kan du kikke på det rabatterte utvalget:


Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten i Teslas nettbutikk?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.
Share:

Discussions — One Response

Sorry, but commenting has been disabled.