PopUp service med Tesla Mobile Service fredag 8. oktober

Fokserød Supercharger utenfor Sandefjord får besøk av hele 5 Tesla servicebiler i morgen, fredag 8.oktober. Muligheten for en kjapp fiks på Teslaen din før høstferieuken er absolutt til stede.

Superladeren på E18 mellom Tønsberg og Sandefjord, er en ganske ny superlader med 16 stolper, som står klare til bruk for dem som har CCS lading.

Har du ikke oppgradert din Model S/X til CCS ennå, har du muligheten til å få gjort det på fredag. Da kommer det nemlig hele fem Tesla Mobile servicebiler til Supercharger-stasjonen, fra klokken 10.

Tre av serviceteknikerne kommer fra Tesla Drammen, og i tillegg kommer det to serviceteknikere fra Tesla Porsgrunn. De vil jobbe utover hele dagen, og kan fikse flere ting. En Service Advisor vil også være til stede på Fokserød, og han vil bruke dagen til å hjelpe med booking og annen kundeservice.

Denne dagen kan du få hjelp til alt fra skvettlapper til lamper, og ellers alt man ikke trenger en løftebukk til. Både det som går på garanti og betalingsjobber.

Ønsker du å møte høsten med mulighet for å lade via CCS-kontakten? Da kan dette fikses i morgen! Her kan det også fikses dørhåndtak, låser til panser og bagasje, nye nøkler – dersom den gamle ikke funker så godt mer. Eiere av alle Teslas modeller kan møte opp og få gjort småjobber på bilen denne fredagen, også dem som har skaffet seg Model Y. En laptop er også med i servicebilene, og servicefolkene hjelper gjerne til med datarelaterte utfordringer.

Servicebilene vil utføre alle de servicer de rekker i løpet av dagen, fram til klokken 18.00 – dersom det fortsatt er noen som står i kø og trenger hjelp.

Tesla Mobile Service håper at riktig mange finner veien til Fokserød Supercharger i morgen!

Share: