TOCNs julekalender 17. desember 2021

I dag er det syv dager igjen til julefeiringen kan begynne, men fortsatt tid igjen til de siste gjøremål. Et god ting er å ta en liten pustepause, og åpne dagens luke i TOCNs julekalender. God leselyst!

Skikken med å gi julegaver, stammer faktisk helt fra antikkens Roma. Saturnalia ble festen kalt, den gangen. Det var en midtvinterfest som varte i fem dager, og ble en inspirasjon til vår moderne julefeiring. Julekalenderen i dag har med seg et lite gavedryss, og du får samarbeidspartnernes juletilbud og rabatter, tips for en enklere hverdag, litt familiehygge og bilde fra en Tesla-venn. Les deg nedover og se hva du kan ha nytte av.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


I Kristiansand finner du vår samarbeidspartner Unik Solfilm og Folie AS. Her kan du få det meste av forskjellige behandlinger til din Tesla, og alt til gode rabatterte medlemspriser. Sjekk lenken og se hva til tilbyr.


Oscar & Hamish er en nettbutikk i England som lager helt spesielle bager som passer perfekt i Teslaen, til både frunk og trunk. Alle bagene er laget i et solid materiale som kan tåle å bli brukt. Sjekk ut nettsiden deres. Kanskje dette er årets julegave til deg selv?


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Er det kjøpt inn julegave til Teslaen? Her kommer et lite tips: en skikkelig god snøkost til bilen. Den må ikke være en slik type som du får kjøpt overalt med snøskrape i ene enden og stiv, sort bust i den andre enden. Slike snøkoster er alt for harde, og kan lage riper i lakken når du koster snø. Kikk etter en kost med naturbust, eller en med kunstig bust, bare den er bløt nok, men allikevel sterk nok til å kunne koste vekk snøen. Slike julegaver gir mest glede.


Familiehygge i ventetiden:
I kveld, om det ikke er tåke eller nedbør, er tiden dere skal ut og være stjernekikkere. Kjør en Tesla-tur ut i svarteste skogen, til det høyeste punktet dere finner, med utsikt. Sørg for at det er verken bylys eller gatelys i nærheten, for det er lysstøy – og ødelegger for den klare utsikten til stjernene. Finn den sterkeste stjernen, og tenkt dere at dette er julestjernen. Kanskje var det slik stjernen lyste på julaften for lenge, lenge siden? Om dere har med litt vedkubber og pølser, så er det jo veldig hyggelig med litt mat på utflukten også. Bålkos under stjernehimmelen i advent. God kosetur.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Else Kristin Valleraunet

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå