TOCNs julekalender 2. desember 2021

Hver eneste dag fram til jul, er det julekalenderen som står i fokus i de fleste hjem. I TOCN lager vi vår egen vri på julekalenderen, så her er det bare å følge med. Du finner nå også en lenke i vår kalender, slik at alle de foregående dagene og tilbudene med letthet kan finnes igjen. God jakt på tilbud. Vi går nå i gang med dagens «luke».

Hver dag vil julekalenderen vår inneholde et  foto tatt av en av våre Tesla-glade fotografer. Det er jo utrolig mange fine fotografiske plasser spredd rundt i landet vårt, og det er alltid flott å kunne presentere perler i vår julekalender.

Tenk at vi har hele 52 dyktige samarbeidspartnere spredd rundt i nord og sør. Alle står de klare til å ta imot deg og yte sin service til din bil. Ta sjansen og få den irriterende skrapen på felgen reparert, bulken fikset eller noe helt annet som må bli ordnet før juleferien setter inn. Bestille en tid etter jul kan du også ordne, og alle har de fine rabatterte priser som står til rådighet for TOCNs betalende medlemmer.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Ennå ikke blitt medlem?
Det kan du ordne i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Hurtigruta Carglass
er de du må kontakte om du har fått en stein i frontruten, ønsker du solfilm på rutene i bilen din eller du har lyst til å polere bilen din på et innendørs lokale? Lag avtale med Hurtigruta Carglass. Teslaen din kan de hente mens du jobber med det du kan, og gratis spylervæske får du også om de fikser ny frontrute. Finn ditt nærmeste verksted ved å sjekke lenken her og avtal en time i dag.


BilXtra.no
kan du finne nesten over alt. Hele 75 butikker finnes det spredd rundt, men du kan også spare deg ekstratur ved å bestille i nettbutikken BilXtra.no. Gode merkevarer har de i hyllene sine, slik som Thule, Bosch, Cybex , Strands Belysning eller bilpleieprodukter fra Autoglym og Meguiars. Faste rabatterte priser gjør handelen til en god opplevelse. Prøv lenken og se selv.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Bilkomponenter
gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 02.12.2021 – 31.12.2021 får du følgende juletilbud: 18 % medlemsrabatt til både Standard- og Signaturmedlemmer.
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:

Visste du at du kan få frem mange funksjoner i Tesla-appen ved å holde inne en av de fire snarveiene øverst i appen. Da kan du endre rekkefølge eller legge til nye funksjoner på «knappene».


Familiehygge i ventetiden:
I dag skal dere være «mystiske julenisser». Lag søte lapper og skriv «Ønsker deg en fin dag. Hilsen julenissen» på lappen. Sett lappen fast på en parkert Tesla utenfor nærbutikken, eller på parkeringsplassen til kjøpesenteret. Kanskje tror mottakerne at de har fått en bot, og så er det bare julenissen som er ute med et godt ønske. Det er gøy å glede noen i en hektisk førjulstid.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Terje Førsund

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå