TOCNs julekalender 3. desember 2021

Kulde og snø har kommet mange steder nå denne tredje dagen i desember. Like spennende hvert år er det å gjette på om det er snø på julaften, for mildværet kommer like fort som frosten i disse dager. Ute fryser småfuglene også, og om du følger oppfordringen helt nederst, så kan alle små og store få en fin adventsdag.

Dagene går fort, men julekalenderen vår har fast innhold hver eneste førjulsdag. Her har vi fotografier tatt av våre glade fotografer, og er vi stolte av å kunne vise frem bildene gang på gang. Tips og triks er alltid godt å ta med seg, og familiehygge kan gjøres sammen med egne barn eller naboens barn. I julekalenderen presenterer vi også et par av våre samarbeidspartnere hver dag. Alle står de til tjeneste for å gjøre kjøringen med din Tesla og dagene dine helt perfekte. Gode rabatterte priser for TOCNs betalende medlemmer har de alle sammen. Ekstra førjulstilbud er det også noen av samarbeidspartnerne som tilbyr, så les hele kalenderen for 3.desember til ende, og bestill en time nå i dag, om bilen din trenger det.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Tenker du å handle inn til jul og må ha en tilhenger etter Teslaen din for å få med deg alt hjem på en gang? Nå er det jo flere av Tesla-modellene som har tilhengerfeste. Det kan være lurt å sjekke litt rundt kjøring med tilhenger. Kanskje du bør oppgradere både kunnskaper og førerkortet ditt. Eller kanskje tenåringen skal ta førerprøven. Da kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner Wright Trafikkskole. De har avdelinger rundt i store deler av landet, og gir deg rabatterte superpakker. Bestill timene på nett og få Wrights nettpriser.


Swissvax og Conlogo
er TOCNs samarbeidspartnere og har utrolig godt utvalg på produkter som passer aller best på akkurat din bil. På nettbutikkene www.swissvax.no og www.conlogo.no finner du det meste, samt gode videoveiledninger på bruken av produktene. Sjekk ut deres medlemsfordeler i dag og se hva de tilbyr.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Følg med utover i desember!


TOCNs egne tips og triks:
Kaldt er det ute og kald luft er det i dekkene på Teslaen din. I dag er den dagen da du skal sjekke at dekktrykket er riktig. Kjør til nærmeste drivstoffstasjon, og fyll opp til 48-51 PSI (3,3 – 3,5 bar). Model 3 fyller opp til 45 PSI (3,1 bar). Disse verdiene gjelder kalde dekk (ikke kjørt langt). Teslaene er tunge biler og kjører best på litt høyt trykk om vinteren. Sjekk at luftkompressoren på stasjonen er inntakt før du kobler til. Det er faktisk noen stasjoner hvor tilgangen til luft er borte, og da tømmes dekkene for luft i stedet. Ergerlig å oppdage slikt når i forveien er i en stresset situasjon. (NB. Selvopplevd)


Familiehygge i ventetiden:
Å nei, de søte små fuglene i hagen har sluttet å synge. Det høres ikke et kvitter verken innenfra i bilen eller utenfor der vi suser inn på gårdstunet. Det er kaldt ute i hagen og småfuglene er sultne. Lag en skål med fuglemat og heng den ut et sted nabokatten ikke klarer å klatre. Kanskje våkner dere til hyggelig fuglekvitter igjen i morgen tidlig.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Terje Førsund

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå