TOCNs julekalender 6. desember 2021

Så er vi kommet til sjette desember og denne dagen feires i Finland. Det er nemlig Finlands nasjonaldag, og feiringen foregår i hjemmene. Da benker de seg foran TVen og ser på alle de flotte kjolene som bæres av gjester til det offentlige juleballet i regjeringen. Gratulerer med dagen Finland.

Julekalenderen vår har masse godt innhold hver eneste dag, og kikker du ekstra nøye etter, så er det mulig å gjøre en rask handel blant alle de gode tilbudene våre samarbeidspartnere gir deg. Bilder, gode tips og familiehygge, kan du også finne. Så scroll deg nedover og les deg opp.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Bilkomponenter.no kan gi bilen din det lille ekstra som gjør kjøreturen enda hyggeligere. Her kan du få megabra kjørelys, og ekstra lys innvendig i bilen er også godt å ha i mørketiden. Liker du god lyd i stereoanlegget ditt, så er det her du skal sjekke lenken i dag.


Fastlane hundebur er også en nettbutikk med bur som er skreddersydde til Teslas modeller. Sjekk lenken og se om dette buret er akkurat det du har lett etter, og som hunden kan føle seg hjemme i.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Har du vanskeligheter med å få svar fra Tesla når du sender en e-post? Det er mange som synes e-post bør være den enkleste måten å komme i kontakt med de rette servicefolkene hos Tesla. Men slik fungerer det ikke hos Tesla. Det er i appen på mobilen din du skal legge inn det du vil at Tesla service skal vite, både i tekst og bilder. Da får du svar – og time til fiks – ganske raskt. Bruk appen også når du bare har et enkelt spørsmål.


Familiehygge i ventetiden:
I dag skal du være en god venn for andre. Skriv noen lapper med gode ord og gjem dem rundt omrking i huset sammen med en pose Non-Stop. Lag det til en letekonkurranse, og den som finner lappene, får et hyggelig ord sammen med sjokoladen. En god venn er godt å ha.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå