Hvem vil være med på klubbtur? Giga Berlin for TOCN 2023

TOCN har, som offisiell Tesla-klubb, fått tilgjengelig 40 billetter til en guidet omvisning på Tesla sin fabrikk utenfor Berlin. Datoen for denne interessante omvisningen blir 4. august.

Program
Vi blir guidet rundt i fabrikken, der Model Y bygges, i ca. 90 minutter. Vi får se de aller fleste produksjonsstegene, fram til ferdig produsert bil. Ved enden av samlebåndet tar vi til slutt et gruppebilde.

I for- og etterkant av selve besøket på fabrikken, vil vi legge opp til minst én felles samling – eksempelvis en felles middag. Kanskje også en samlet tur til et landemerke eller aktiviteter underveis, dersom det er stemning for det.

Melde interesse/påmelding
Dette er en omvisning man kun kan delta på gjennom TOCN (som betalende medlem), og siden vi har kun 40 plasser tilgjengelig, kan vi se oss nødt til å gjennomføre en trekning – dersom interessen viser seg å være stor.

25 plasser forbeholdes klubbens Signaturmedlemmer. De resterende 15 til Standardmedlemmer. Kun enkeltmedlemmer trekkes ut (ingen ledsagere).

Dato for omvisningen: fredag 4. august kl. 15:00

Vi vil, ved bekreftet plass, senere ta et lite påmeldingsgebyr, slik at det ligger en liten forpliktelse bak deltakelsen. Du vil da som deltaker få en spesiallaget T-skjorte på kjøpet, pluss et par klistremerker med samme særpreg.

Alle kostnader rundt besøket (reise, hotell, måltider etc.) dekkes av den enkelte deltaker.

Reiserute
Fyll gjerne inn i skjemaet med ca. hvilken reiserute du ser for deg å bruke, slik at vi kan planlegge programmet rundt besøket.
Tanken er å samles for felles kjøring/ferge ned og eventuelt plukke opp flere som kommer med fly, eller fra andre kanter med bil underveis. Er du allerede på Europa-ferie, kan det jo være en fin avslutning å se hvordan Model Y lages, før du reiser hjem – eller fortsetter videre.

Detaljer om reisen vil deles med dem som får plass, og vi vil eventuelt også sette opp en venteliste.
Registrer deg derfor så fort som mulig i skjemaet nedenfor (kun synlig for innloggede medlemmer med aktivt medlemskap).

Registreringsfrist: søndag 21. mai kl. 23:59

Melde deg inn, eller oppgradere fra Standardmedlem til Signaturmedlem?
Dersom du ønsker å melde deg inn i klubben, eller oppgradere ditt medlemskap (fra Standardmedlemskap til Signaturmedlemskap), følger du denne lenken: https://www.tocn.no/konto/medlemskap.


Ved oppgradering av ditt medlemskap, vil du kun betale de 500 kronene ekstra et Signaturmedlemskap koster i tillegg første år. Påfølgende år har samme kostnad som Standardmedlemskap ved fornyelse, men du beholder din status og de fordeler som følger et Signaturmedlemskap.


Konkurransen er nå over, og de heldige vinnerne blir kontaktet.

Foto: Tesla

Share:

Discussions — No responses yet