Møt Mr. and Mrs. T on tour – i Oslo

Møt Mr. and Mrs. T on tour - i Oslo

Når

10/09/2018    
18:30 - 20:00

Hvor

Soria Moria hotell og konferansesenter
Voksenkollveien 60, Oslo, Oslo, 0790, Oslo

Arrangementstype

TOCN inviterer til et minitteff kommende mandag kveld, kl. 18:30:

Det sveitsiske ekteparet Ralf Schwesinger og Nicole Wanner har gjort det mange bare kunne drømme om; kjøpt Tesla, sagt opp jobbene og solgt huset. Hvorfor? Jo, som de selv sier det:

«What if you took your car and just got away for the weekend? What if you extended your trip until you reached this stylish hotel your friends told you about last summer? What if you kept on cruising to see all the places you ever wanted?
What if … ?»

«We were having this dream. We started to prepare for an electric adventure with a positive impact. In April 2018, we set out to explore the world, on a mission to support sustainability.»

De har satt seg et tredelt mål; først kjøre gjennom Europa, Australia, Asia, og til slutt USA. Så langt har de kjørt gjennom Sveits, Italia, Frankrike, Spania, Portugal, Belgia, Nederland, Tyskland, Danmark og Sverige. Og førsteprioritet for deres overnattinger på turen, er å finne hoteller som har installert Teslas destinasjonsladere.

Akkurat nå er de på vei til Norge, og i den anledning ønsker de å treffe noen av våre medlemmer, for å snakke om historien bak, deres reiseplaner og de opplevelsene de har hatt så langt på turen.

Vi legger opp til å møte dem og slå av en prat utenfor Soria Moria hotell og konferansesenter i Oslo, kommende mandag kl. 18:30. Deretter kanskje ta dem med til et utsiktspunkt oppe ved Holmenkollen-området?

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer har anledning til å komme og bli kjent med Ralf og Nicole, og kanskje selv få hårete ideer til kommende Tesla-reiser.

Adresse:
Soria og Moria hotell og konferansesenter
Voksenkollveien 60, 0790 Oslo

Deres reise blir fortløpende oppdatert gjennom hele turen på følgende adresser:
Nettside: https://mrandmrstontour.com
Facebook: https://www.facebook.com/mrandmrstontour

Meld dere på her, slik at vi har en anelse om hvor mange av dere som tar turen!


Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå