AVLYST: Offisiell åpning av Liertoppen superladerstasjon

Når

12/03/2020    
18:00 - 20:30

Event Type

OBS! Dagens arrangement er dessverre avlyst, grunnet Corona/Korona/COVID-19.

Da er det endelig duket for offisiell åpning av den nye superladerstasjonen ved Liertoppen kjøpesenter. Dette har vært en lenge etterlengtet stasjon for pendlere fra sørvest, og nå skal den omsider bli strømsatt.

Dette er ikke en hvilken som helst åpning, da dette er Skandinavias aller første superladerstasjon med ladere som kan yte opp mot 250 kW. Det dreier seg med andre ord om de nye Versjon 3-superladerne. Det er i første omgang åtte ladepunkter som blir tilgjengelige, og de vil gå i prøvedrift i en periode før stasjonen etter hvert utvides.

Feiringen starter torsdag 12. mars kl. 18:00


Programmet på Liertoppen

17:30 Musikk i teltet
ca. 18:00 De to kolonnene med biler ankommer – vi får anvist parkering (bli med du også – se under)
18:15 Åpningstaler og snorklipp
Musikk, mat & drikke, loddtrekning
20:00 Arrangementet avsluttes

For at vi skal kunne anslå hvor mange vi blir, registrer deg her:

Arrangementet er avlyst!

Bli med på felles konvoi

Det hadde vært moro om vi ble mange som kjørte i følge til den offisielle åpningen, i konvoi, slik som vi har gjort ved flere anledninger tidligere. Moro å være med på, og vi skal ikke være så mange bilene med, før det vekker litt oppsikt underveis og ved ankomst!

Vi møtes på følgende steder:

Fra Oslo-siden:
Vi møtes på Fornebu, på parkeringsplassen foran Akerkvartalet (Oksenøyveien 8 og 10)  kl. 17:20 med avreise ca. kl. 17:30.

Møtested på Fornebu

Derfra går turen ut på E18 i retning Drammen. Vi vil derfra forsøke å holde oss samlet fram til Liertoppen (det verste ettermiddagsrushet bør ha gitt seg litt til da).
Avkjøringen vi skal av på, er nr 22, og det står Liertoppen på skiltet.

Veien til Liertoppen superlader nordfra

Fra Drammen-siden:
Vi møtes ved Hokksund superlader 17:20 med avreise 17:30, derfra mot Drammen gjennom Strømsåstunellen.
Vi følger deretter E18 nordover mot Liertoppen, i retning Oslo. Vi skal kjøre av på avkjøring 22, som blant annet er merket Liertoppen.

Befinner du deg på et sted underveis på disse to kjørestrekningene, er det bare å henge deg på. Du kan følge med på Glympse-kartet for å se hvor langt kolonnene har kommet. Legg gjerne til deg selv også, der du venter, så ser vi at det er flere som skal med!

Håper vi sees! 


Les også:


V3 på Liertoppen gir supereffektiv lading

Share: