Offisiell åpning av Ullevål Supercharger i Oslo, onsdag 14. desember

Offisiell åpning av Ullevål Supercharger i Oslo, onsdag 14. desember

Når

14/12/2022    
11:00 - 13:00

Arrangementstype

Onsdag 14. desember kl. 11:00, er det klart for offisiell åpning av Oslo North Supercharger ved Ullevaal Stadion (Aimo Park, Ullevaal Stadion).
Dette er Tesla sin supercharger nummer 100 i Norge, så det vil i den anledning bli feiring med snorklipping og kake.

Tesla Mobile Service vil være på plass under arrangementet, og det vil også være mulig å se den helt nye Quicksilver Model Y.


Hvordan komme deg til superchargeren på Ullevål:

Vestfra:
Om du kommer på Ringveien fra vest, er enkleste adkomst via avkjøringen før Tåsentunnelen – og første avkjøring til høyre på Kaj Munchs vei i rundkjøringen som kommer deretter. Det er også mulig å ankomme fra baksiden av Ullevaal stadion.

Østfra:
For dem som kommer på Ringveien østfra (Sinsen), er det mulig å enten kjøre av helt i begynnelsen av tunnelen og over Tåsenkrysset, frem til den før nevnte rundkjøringen hvor man tar til venstre, eller en kan kjøre gjennom hele tunnelen og kjøre av på avkjøring 57 mot Gaustad, Ullevaal og Rikshospitalet  og derfra og krysse under Ringveien for å komme tilbake

Verd å merke seg:
Det er 1 times gratis parkering i parkeringshuset, basert på kameraregistrering av nummerskiltet til bilen.

Kommer du sent på kvelden, og porten er stengt, vil du finne en kodelås ved porten der du kan slå inn koden som ligger i kartet i bilen for å kjøre inn og lade. Porten er stengt mellom kl 23:00 0g 06:00. Når du kjører ut vil porten åpne seg automatisk. Går du ut av parkeringshuset under lading på kvelden mens porten er stengt, er det lurt å ha notert seg koden for å komme inn igjen.

Arrangementet varer fra kl. 11:00 – 13:00 den 14. desember 2022.

Ingressfoto: Knut Neerland – Magent AS

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå