Oktobertreff i Bergen

Når

31/10/2018    
17:30 - 21:00

Event Type

Vi er stolt av å kunne invitere til oktobertreff hos samarbeidspartneren vår, Bilpleiebutikken i Bergen 🙂

Bilpleiebutikken Bergen er en av 5 butikker i kjeden Scandic Shine AS. De er importør av bilpleiemerkene Chemical Guys, Scholl Concepts, PolishAngel, Herrenfahrt og WAXD, samt har også flere andre merker i sortimentet, som Rupes, Swissvax mm. De har også en av norges største nettbutikker innen bilpleie, www.scandicshine.no.

Christer Rasmussen er en anerkjent detailer i Bergensområdet, og har vært med og holdt demo for TOCN både på lokaltreff og på landstreff. Denne gang inviterer han til treff i butikken sin på Kokstad, der det vil bli anledning til å få innføring i pleie av Tesla. Det legges opp til at vi setter opp 2 stands, én der man får innføring i utvendig vask (må se været an da vask foregår ute), og én der en kan få innføring i innvendig pleie. FolieringExperten kommer også, og gir info/demo av blant annet Xpel.

Bilpleiebutikken gir betalende TOCN-medlemmer allerede rabatt på produkter på nett og i butikk, men denne kvelden tilbyr de ekstra rabatt på alle produkter i hele butikken. Det vil også være mulig å kjøpe utvalgte pakker til gode priser. Husk å vise gyldig medlemskort for å kunne benytte deg av rabattene!

Vi møtes ca kl. 17:30 på Rema 1000 ved Fjøsanger, og kjører samlet opp til butikken hvor Christer er klar for å ta i mot oss kl 18:00. Det blir servert enkel bevertning og drikke.

Vel møtt!

Share: