Forside 2

 • Tesla lanserer Model Y Long Range med bakhjulsdrift!

  Tesla lanserer Model Y Long Range med bakhjulsdrift!

  Tesla lanserte i dag en ny versjon av verdens meste solgte bil i fjor, Model Y. Fra og med i dag kan du velge Long Range med bakhjulstrekk! Da får du en rekkevidde på 60 mil, 15 mil lengre enn Standard Range+ versjonen.


 • Lørdag 27. april: Lysshow-utfordring! Blir du med?

  Lørdag 27. april: Lysshow-utfordring! Blir du med?

  Vi i TOCN har igjen blitt utfordret til å ha treff med lysshow, og filme det hele. Denne gangen har vi litt bedre tid enn sist til å organisere oss, slik at det potensielt kan bli flere samlet på flere steder i landet.


 • Spennende treff i Europa i 2024

  Spennende treff i Europa i 2024

  Vi i TOCN er en del av et nettverk av Tesla eierklubber, og vi som er i Europa har et spesielt tett bånd. Dette vil dere se ved at vi på enkelte treff, blant annet vårt vintertreff med isbanekjøring, har utenlandske deltakere.Vi mottar også invitasjoner til enkelte utenlandske treff (se nedenfor) – og som kan være…


 • Vil du bli med på fabrikkbesøk til Giga Berlin?

  Vil du bli med på fabrikkbesøk til Giga Berlin?

  TOCN har, også i år, fått tilgjengelig 40 billetter til en guidet omvisning på Giga Berlin. Datoen for denne interessante omvisningen blir fredag 21. juni. Les videre, og meld deg på i trekningen av deltakerplass!


 • Prisoversikt for Supercharging i Norge, mars 2024

  Prisoversikt for Supercharging i Norge, mars 2024

  TOCN sjekker jevnlig prisene på samtlige Tesla Superchargere i Norge, denne gang med 127 stasjoner (1930 ladestolper). Her får du hele oversikten, som også inneholder prisoversikten for lading av andre elbilmerker, samt type ladere på den enkelte stasjon!


 • Tesla Mobile Service vil stasjonere seg på flere superladere ifm. påskeferien!

  Tesla Mobile Service vil stasjonere seg på flere superladere ifm. påskeferien!

  25.03.2024: I forbindelse med årets påskeferie, vil Tesla Mobile Service – allerede fra i dag – være tilgjengelige på følgende superladere rundt om i Norge:


 • Dekktreff hos BestDrive i Skjetten og Bergen – mars 2024

  Dekktreff hos BestDrive i Skjetten og Bergen – mars 2024

  Klubbens mest vellykkede treff opp gjennom årene, var dem vi har gjennomført i samarbeid med Dekkmann. Dekkmann, nå BestDrive, er en av klubbens aller første samarbeidspartnere, og partnerskapet er høyt verdsatt hos både medlemmer og BestDrive selv. På disse treffene viser BestDrive hvilken kunnskap og erfaring de sitter inne med. Nå er det på tide…


 • Vel gjennomført vintertreff nummer 8

  Vel gjennomført vintertreff nummer 8

  11.03.2024: TOCNs gode tradisjon med glattkjøring på Tisleifjorden ble i år gjennomført prikkfritt, og ett av høydepunktene var verdens første lysshow på isen. Nye og gamle Tesla-eiere var stolte deltakere.


 • 16. mars: Bli med på åpning av Tesla Bogstadveien SuC

  16. mars: Bli med på åpning av Tesla Bogstadveien SuC

  06.03.2024: Du inviteres herved til innvielsen av Oslos tredje Supercharger neste lørdag, 16. mars. Med 16 ladestolper samt 8 destinasjonsladere, blir denne stasjonen – midt i en av Oslos travleste handlegater, et godt tilskudd i byens ladehverdag.


 • Tesla Light Show on Ice

  Tesla Light Show on Ice

  Fredag 1. mars blir det lysshow igjen!  Bli med på Tesla Lysshow på Tisleia (Golsfjellet) fredag 1. mars 2024!Dette spektakulære arrangementet, regissert av Simon Pollock, som denne gangen vil være personlig til stede, vil få alle lysene på din Tesla til å danse i takt med musikken. Read this article in English