Forside 2

 • Tesla Owners Camper Day, Ål 2022

  Har du noen gang forsøkt å sove en natt i din egen Tesla? På Tesla Owners Camper Day, 18. — 19. juni i år, gjorde vi nettopp det.


 • Tesla Mobile Service dukker opp på Hokksund SuC fredag 17. juni

  Fredag kommende uke, vil biler fra Tesla Mobile Service være til stede på Hokksund SuC fra kl. 10:00 til kl. 18:00. Benytt anledningen til å få fikset småting, eller oppgradert din bil til CCS-lading!


 • Invitasjon til Q&A-nettmøte med Teslas Supercharger-team i dag

  Supercharging

  Bli med på et nytt eksklusivt Q&A-nettmøte med Teslas Supercharger-team!


 • Aktive tilbakekallinger vises nå i Tesla-appen

  Nå og da gjennomfører Tesla proaktive oppgraderinger og bytte av enkelte komponenter. Dette går under samlebegrepet «recalls», og dem er det gjennom tiden blitt noen av. Nå vises også disse i Tesla-appen, samt at du i mange tilfeller kan bestille servicetime for å få utført oppgaven.


 • Sommeren byr på flere muligheter – Bilferie i Europa med noe ekstra!

  Denne sommeren er det sikkert mange som har lyst til å endelig lufte bilen på langtur til utlandet igjen og mange er nok i gang med å planlegge ferien ned i detaljer i disse dager. For den som har lyst til å være med på noe helt spesielt, sammen med andre Tesla-eiere, er det flere […]


 • Tesla Mobile Service står klare på Fokserød SuC fredag 20. mai

  Fredag denne uken, vil biler fra Tesla Mobile Service være til stede på Fokserød SuC fra kl. 10:00 til kl. 18:00. Benytt anledningen til å få fikset småting, eller oppgradert din bil til CCS-lading!


 • I dag åpnes Teslas Superchargere for andre elbiler i flere nye land

  Teslas pilotprosjekt ble i dag utvidet til å også gjelde en rekke andre europeiske land, som Sverige, Storbritannia, Østerrike og Belgia. Totalt er ni europeiske land nå med i pilotprosjektet.


 • Prisoversikt for Supercharging i Norge, mai 2022

  For fjerde gang har TOCN sjekket prisene på samtlige Tesla Superchargere i Norge, fortsatt 89 stasjoner. Her får du hele oversikten, som denne gang også vil overraske mange – spesielt dem nord i landet.


 • Presentasjon av TOCNs styremedlemmer: Vigdis Haugland Asbjørnsen har en finger med i det meste i TOCN

  Det er vel nesten ikke én ting nestelederen i TOCN-styret, Asker-jenta Vigdis Haugland Asbjørnsen, ikke tar tak i når det gjelder Tesla, Teslaklubben, TOCNs medlemmer eller å finne løsninger for TOCN-medlemmenes problemer. Dessuten er hun meget aktiv på Tesla Owners Club Norways Twitter-konto, Facebook-side, Facebook-grupper og på TOCNs Instagram-konto. Mangler det noe på listen? Helt […]


 • Velkommen til årsmøtet 2022

  Årets årsmøte avholdes lørdag 4. juni 2022, i Flåm, på Flåmsbrygga Hotell. Klubbens betalende medlemmer ønskes velkommen til å delta, enten ved fysisk oppmøte, eller via digital deltakelse. Les mer om arrangementet nedenfor. Fristen for stemmerett på møtet er nå passert.