Medlemsfordeler – Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS

Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS er ett av Norges større fagjuridiske miljøer innenfor forbrukeres rettigheter ved kjøp og salg av bolig, hytte, bil og båt. Vi bistår med rådgivning innenfor de fleste typer problemstillinger knyttet til kjøp og salg, drift, mangler og vedlikehold. For nærmere informasjon om oss se www.hammervollpind.no.

Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS har gleden av å tilby medlemmer av TOCN følgende rabattavtale:

Alle betalende medlemmer av Tesla Owners Club Norway får 20 % rabatt på våre ordinære timepriser innenfor alle kategorier. Kontakt oss gjerne for en bilprat, men vi bistår deg gjerne med andre forhold der du trenger advokat.

Rabatten kan ikke benyttes ved siden av andre rabatter eller i kombinasjon med andre tilbud. I tillegg vil medlemmer få en kostnadsfri vurdering av deres sak, begrenset til 30 minutter, enten via telefon eller på e-post.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at de aller fleste forsikringer av bil, hus, hytte, båt eller andre kostbare formuesgoder har rettshjelpsdekning, slik at forsikringen vil dekke en betydelig del av kostnadene hvis det foreligger et krav som følger av eierskap eller bruk av den forsikrede gjenstand. Det enkelte medlem kan ta kontakt med oss for gjennomgang av mulighetene for rettshjelpsdekning innenfor rammene av denne avtalen.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.