Medlemsfordeler – Bilens Utseende

Bilens Utseende AS ble stiftet som følge av en sammenslåing av Agder Solfilm AS og Auto Shine & Dekk AS. Dette har gjort oss til et solid selskap med ansatte som setter fokus på kvalitet i alle ledd. Vi har som mål at du som kunde skal få dette til konkurransedyktige og fornuftige priser. Våre ansatte har bred profesjonell erfaring med over 30 års kompetanse!

Medlemmer av TOCN oppnår 20-35 prosent rabatt på listeprisene. Se fremgangsmåte for å oppnå rabatt helt nederst i artikkelen (må være innlogget).

OBS:
17.01.2019: Grunnet personalmangel, har Bilens Utseende sett seg nødt til å midlertidig frasi seg nye oppdrag. De har liggende ute søknader for å få nye dyktige folk inn, men enn så lenge har de ikke fått napp fra montører som er gode nok. De gir oss beskjed, straks de er klare for nye oppdrag!

Agder Solfilm AS som ble stiftet september 2012 har vært en av Sørlandets største på solfilm til bil og bygning. Fra 2015 har nok Tesla model S vært den bilmodellen vi har hatt mest inne. På Sørlandet er vi faktisk litt kjent for kvaliteten/resultatet vi tilbyr på Tesla (se våre tilbakemeldinger på Facebook).

Bilens Utseende AS holder til kun 200 meter fra Tesla Kristiansand, i Avenyen i Sørlandsparken, og får derfor automatisk mye Tesla på oppdrag innenfor alle våre fire tjenester. Vi har løpende og god kommunikasjon med Teslas butikk og de ansatte, og er midt i forhandlinger om mer permanente avtaler som ny/bruktbil-klargjøringer osv.

Solfilm:
Vi benytter Marathon fra Johnson med sin ‘universal black’-farge, som er en av verdens dyreste solfilmer til bil, og gir derfor livstidsgaranti på solfilmen til alle våre kunder. Filmen har også «CST ripefri beskyttelse», som gir bedre holdbarhet, beskyttelse, klarhet og reduserer riper som kommer av at vindusheisen brukes. Ved montering av Marathon fra Johnson kan kunden også benytte seg av alle sertifiserte montører rundt i landet hvis for eksempel en reklamasjon e.l. skulle oppstå.
Det er også inkludert en helt kostnadsfri etterkontroll av solfilmen når den er ferdig herdet.

Folie:
Vi er et fullverdig Foliatec Professional Senter, med sertifiserte lakkerere og fører hele sortimentet til Foliatec. Også DIY produkter til hjemmebruk.
Vår folie sprayes/lakkeres på bilen og det ferdige resultatet er da en folie som ser ut som normal billakk, men mye mer holdbart enn vanlig/tradisjonell folie. Folien tåler blant annet petroleumbaserte stoffer, og helt opp til syrer som felgsyre osv. Det ferdige resultatet er som coatet lakk med vannskrekk osv.. Etter 7 dagers herding kan man også behandle folien med lakkonservering for enda bedre hold og vedlikeholdsflate.

Bilpleie:
Coating: M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating. Silisium, siloksan og polymerbasert coating som er utviklet for norske forhold, og som gir en utrolig langvarig beskyttelse, maksimal glansverdi og en enorm hydrofob overflate. Beregnet holdbarhet med re-behandling er ca. 6 år.
Vi har to sertifiserte bilpleiere som gjennomfører coating.

Vi ønsker dere i TOCN.no hjertelig velkommen til oss.

For bestilling, flere tilbud eller en hyggelig prat:

Bilens Utseende AS
Stemmane 27,
4636 Kristiansand
Tlf: + 47 93 93 53 53
E-post: post@bilensutseende.no

Facebook: facebook.com/BilensUtseende

Tjenester vi tilbyr er følgende:

  • Solfilm
  • Helfoliering
  • Detaljfoliering
  • Chrome delete
  • Lakkbeskyttelsesfilm
  • Bilpleie
  • Dekk og felg

Last ned prisoversikt ved å klikke på bildet til høyre!

Besøksadresse:
Stemmane 27, 4636 Kristiansand

Åpningstider:
Mandag – fredag 08:00 – 16:00.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.