Tesla-kalenderen for 2021 er klar!

Vi nærmer oss desember, og vi i TOCN har igjen laget vår helt egen årskalender, kun for oss Tesla-frelste!

Kalenderen for 2021 består av 13 av de beste bildene fra høstens fotokonkurranse, der temaet var «Tesla i norsk natur«. Og hvilke bilder vi fikk tilsendt! Hele 191 bidrag kom inn, og juryen hadde en stor jobb med å velge ut de 13 beste.

Gratulerer!

Vi gratulerer de 12 vinnerne (ja – én fotograf fikk faktisk to av sine innsendte bilder med i kalenderen). Kalender er straks på vei i posten!

Lekker utførelse

Vi har igjen satset på skinnende eksklusivt papir, noe som gir fotografiene en ekstra wow-faktor. Prisen har vi klart å holde nede på akkurat 200 kroner (inkludert frakten på 45 kroner), slik at flest mulig av dere skal finne årets kalender verd å henge på veggen!

Vipps

Så, skynd deg å åpne Vipps på telefonen, velg ikonet “Send”, legg inn 16830 i feltet «Send til» og velg deretter “Utforsk butikken” for å finne “TOCN-Kalender 2021”.

Helt til slutt, før du betaler, legger du inn ditt navn, adresse og postnummer/-sted under “Legg til en kommentar”.

Når du har betalt, legger du inn transaksjonsnummeret (10 siffer) for betalingen inn i bestillingsskjemaet nedenfor. Vi vil da snarest mulig sende ditt rykende ferske eksemplar av kalenderen til en postkasse nær deg!

Dersom du har spørsmål: ta kontakt med oss via support-funksjonen.

OBS!
Vipps legger ned «Vipps-butikken» 1. desember. Etter den datoen, vil vi derfor endre fremgangsmåten for bestilling av kalender!

Navn:*
Adresse:*
E-post:*
Telefon:*
Antall kalendere:*
Transaksjonsnummer Vipps:*
Share: