Medlemsnivå

TOCN tilbyr to typer medlemskap. Medlemskapene løper i ett år fra innmeldingsdato, før det automatisk fornyes. Velg nivå under for å bli medlem, oppgradere eller fornye ditt medlemskap.

Har du noen spørsmål i forbindelse med registreringsprosessen eller fornyelsesprosessen, sjekk FAQ-artikkelen for hjelp, eller benytt skjemaet som du finner under «Om klubben >> Kontakt».

Standardmedlemskap

Som Standardmedlem får du tilgang til våre nettsider/forum og sosiale arrangement. Du vil også få gode rabatter hos våre samarbeidspartnere.

En andel av din kontingent går til vårt ladefond.

Signaturmedlemskap

Som Signaturmedlem blir du med i en eksklusiv gruppe som sammen er med på å øke vårt ladefond med ytterligere 500 kr (i tillegg til summen som settes av for ordinære medlemmer). Den høyere prisen gjelder kun det første året, så du vil betale samme kontingent som «Standardmedlem» etter dette, men beholder likevel din signaturstatus i hele medlemskapets levetid.

Signaturmedlemmer vil også være de første til å motta nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer, samt i enkelte tilfeller få andre fordeler – som f.eks. redusert pris ved fellesarrangementer med egenandel, samt mulighet for ytterligere rabatter hos våre samarbeidspartnere, etter hvert som de fremforhandles. Rabattene vil fremkomme på den enkelte samarbeidspartners avtaleside hos oss.


«Til info: Det er ingen angrerett på betalt medlemskap. Medlemskapet innebærer levering av digitalt innhold, og da i form av umiddelbar tilgang til rabattkoder og kontaktskjemaer for tjenester mot våre samarbeidspartnere.
Dette er regulert av Angrerettloven $22 første ledd bokstav c og n.

Vi bruker PayPal og Stripe sine automatiske funksjoner for abonnementer og regelmessige betalinger. Medlemskapet fornyes automatisk etter ett år, og løper til du selv sier det opp. Du  derfor si opp abonnementet manuelt ved å enten avslutte det (senest to dager før utløp) på medlemssiden eller direkte i PayPal/Stripe. Ved utmelding i en påbegynt årsperiode, refunderer vi ikke for gjenstående tid, men medlemskapets varighet settes manuelt til den betalte periodens utløpsdato.»

Kurs Pris  
Standardmedlemskap NOK365.00 per År. Velg
Signaturmedlem NOK865.00 nå and then NOK365.00 per År. Velg

← Return to Home

Ladefond

Tesla Owners Club Norway har etablert et ladefond der vi fortløpende setter av midler som skal finansiere ladestasjoner der du vil ha dem.

En fast sum av den årlige kontingenten blir satt av til dette formålet, samt den ekstra summen Signaturmedlemmer betaler i kontingent det første året.

Ladefondet er et dugnadsprosjekt som er avhengig av å få hjelp fra medlemmene til å finne gode steder til å sette opp ladere. Ta kontakt med oss hvis du finner et sted der du gjerne skulle ha hatt en lader og som har en eier som kunne tenke seg å drive én eller to ladestasjoner.

Vi vil arbeide sammen med våre medlemmer om felles infrastruktur!

Informasjon rundt informasjonskapsler (cookies) og personvern finner du her Informasjonskapsler (cookies) og personvern.