Medlemsfordeler

Tesla Owners Club Norway ønsker å få på plass gode rabattavtaler og andre goder for våre medlemmer. Nedenfor vil du finne et utvalg av disse og hva vi tilbyr pr. i dag.

NB Logg inn for å se mer om dine fordeler og for å få opp eventuelle rabattkoder.

Dekkmann

Dekkmann

Vår samarbeidspartner innen dekk og felger er den landsdekkende kjeden. Dekkmann. Avtalen inneholder også et samarbeid med NAF som tilfører medlemsfordelen en unik avtale.

Besøk vår Dekkmann-side her.


Hurtigruta Carglass

carglasslogo

Hurtigruta Carglass tilbyr bytte av glass og solfilm Les mer her


wright_logo

 

 

 

Trenger du BE-førerkort ? TOCN har fått en god avtale med Wright trafikkskole som har flere lokasjoner rundt om i Norge. Finn din nærmeste kjøreskole og meld deg på kurs til rabatterte priser.

Les mer om Wright her: Wright trafikkskole

 


BilXtra

BilXtra

BilXtra tilbyr merkevarer som Thule, Bosch, Cybex, Strands Belysning og AutoGlym/Meguiars bilpleie.

Her vil alle TOCN medlemmer nyte godt av en 10% fast rabatt på alle produkter på nett eller i butikk, samt motta sesongbaserte spesialtilbud gjennom klubbens hjemmesider og på Facebook.

Vi har fremforhandlet en god pris Thule Flow takboks og Thule Wingbar Edge takstativ, les mer her.


NoFuel – Kontroll Elektro AS
NoFuel

NoFuel har inngått samarbeid med TOCN og deres medlemmer. NoFuel leverer en mengde utstyr til elbiler, deriblant ladekabler og ladebokser, samt en god del annen tilbehør. Gå til bestillingssiden og skjema her.


Superprint AS

Superprint

I samarbeid med Superprint AS har vi en fantastisk avtale om bildekor for alle TOCN medlemmer. Superprint utfører helfolieringer, fargebytte av cromelister, interiørfolie, solfim og diverse andre endringer.

Superprint benytter kun høyeste kvalitet wrappingfolie og montører med mye erfaring i sitt fag. Se priser og annen informasjon her.


Bilnerden.no
Bilnerden_logo

Medlemmer og Signaturmedlemmer oppnår 10% rabatt på alle ordinære produkter hos Bilnerden.


 Swissvax
Logo_Swissvax

Swissvax har et stort utvalg av bilpleieprodukter å velge mellom.
Medlemmer og Signaturmedlemmer oppnår rabatt på alle ordinære produkter. Signaturmedlemmer får i tillegg til de ordinære fordelene noen eksklusive særfordeler. Rabatten gjelder i Swissvax’ nettbutikker i tillegg til deres utsalgssted på Lillehammer, kun en kort kjøretur fra superladeren
Les mer om hvordan å handle hos Swissvax, med rabattkoder.

I denne vaskeveiledningen fra vårtreffet i 2015  finnes det forslag til produkter tilgjengelige i deres butikk og en beskrivelse av hvordan disse kan benyttes.


  Torshov Bilrekvisita
torshov_logo_sort_slogan

Medlemmer kan nå registrere seg hos Torshov bilrekvisita og handle varer med 10% rabatt (med unntak av skibokser, noe bilstereo og tilbudsvarer som det ikke gis rabatt på)
For de som fortsatt har en fossilbil hjemme og trenger slitedeler til denne, får medlemmer 15% på disse.


Grand Autodesign AS
Grand AutoDesign

Fast rabatt for LLUMAR paint protection, samt Tribos lakkbeskyttelse. Oppgi medlemsnummer for å få rabatten ved timebestilling og andre henvendelser. Se priser her.


logo-steinspruten

Steinspruten reparerer og skifter ruter, men kan også tilby flere ting, blant annet solfilm

Les mer om tilbudene her