Tre med Tesla – møte 4, på TusenFryd

Tesla Owners Club Norway, TOCN, arrangerte den første søndagen i september treff på TusenFryd. Våre betalende medlemmer i det som er verdens største Tesla-klubb, fikk denne dagen stor rabatt på inngangsbilletter til seg og sine.

Tretten biler møttes på Tyrigrava Kro, vi snakket sammen og ble litt kjent, før vi kjørte i kolonne fram til parkeringsplassen på TusenFryd. Der var det satt av 25 parkeringsplasser på eget område, og de ble etter hvert fylt opp av Teslaer og mange familier.

Inn i parken bar det for hele gjengen, og attraksjonene ble prøvd én etter én. I 14-tiden var det samling i teltet nedenfor SuperSplash, og der møtte det opp en stor gjeng som koste seg med popcorn, Kahoot og hyggesnakk over kaffekoppen. En flott dag ble det, og TOCN gjentar gjerne arrangementet til neste år. Tre med Tesla var på pletten og fyrte løs med kameraet. Her kommer intervjuene som ble foretatt i etterkant.


Veronica Helgesen fra Vormsund
kjører Teslaen til daglig, og med seg til TusenFryd hadde hun Emilie (10) og Kenneth Delbekk, samt en gjeng familiemedlemmer i tillegg. «Dette var gøy, og vi var gjennom alle attraksjonene med fart og spenning. Emilie er nemlig et lite fartsmonster helt uten hemninger, så det var bare å hive seg med», fortalte Veronica. Hun syntes det var utrolig bra at TOCN fokuserte på familiehygge, og ikke bare beinhardt Tesla-snakk på treff.Henning Tveiten Østeby fra Notodden
hadde med seg datteren Adela Chanel på fem år, og de gledet seg over det flotte været. «Det var utrolig koselig med en slik TOCN-samling, så jeg kommer garantert igjen til neste år», fortalte Henning. Han kjenner flere Tesla-eierne både i Notodden og Kongsberg som gjerne blir med på TusenFryd-treff. «Det er utrolig gøy å treffe Tesla-folk for en skikkelig snakk», synes Henning, som ønsker å høre om andres Tesla-erfaringer.Kim Strande fra Skedsmokorset
hadde med seg en hel gjeng som gledet seg til de store berg- og dalbanene. Fra venstre ser vi Kim Strande, Ovidia Pihl, Alice Granum, Tess Nkirote og Glaiza Strande. «Dette ble en superbra dag, og SpeedMonster ble testet både først og sist på dagen. Da var vi slitne i bena hele gjengen», fortalte Kim. Han syntes TOCN-samlingen i teltet var veldig hyggelig, og at det var godt med en kaffestopp midt på dagen. «En matpause samtidig hadde vært helt topp, og det kan det kanskje bli neste år», mener Kim.

Share: