Oppgradering fra 3G til 4G

Bilene våre benytter det mobile bredbåndet til så mangt; kart, navigasjon, trafikkoppdateringer, programvareoppgraderinger osv..

Nå som Telenor er i ferd med å slukke 3G-nettet over hele landet, vil biler som ikke har 4G/LTE tilgjengelig, falle ned på kun Edge. Du kan lese mer om denne prosessen her: https://www.online.no/dekning/3g-fases-ut-4g-overtar.

LTE (Long-Term Evolution) ble standard hos Tesla sommeren 2015, og de første bilene med 4G ble produsert fra ca juni samme år. For de eldre bilene kan det derfor være aktuelt å oppgradere til 4G/LTE med en ny 4G-modul. Dette kan gjøres hos Tesla, og koster normalt ca 5000kr.

TeslaReflections1

På tide å oppgradere fra 3G til 4G!

Nå veldig nylig kom det en servicebulletin «Si-19-21-003». Denne gjelder kun for Norge:

Har du en bil med 3G, og bilen er innenfor garanti, (normalt sett kjørt kortere enn 100.000 og yngre enn fem år) vil Tesla bytte ut den gamle 3G-modulen med den nye 4G/LTE. Dette er ansett å være noe som går på garantien, dvs være gratis.

Servicetime for bytte vil kunne bestilles på mobilappen. Husk å henvise til servicebulletin «Si-19-21-003».

Share: