TOCNs julekalender 5. desember 2021

I julekalenderen vår er det nå nesten konkurranse om å komme med de beste tilbudene fra våre samarbeidspartnere. Og enda er vi helt i starten av desember. Har julestresset begynt å ta deg nå? Som julenisse har du en stor jobb foran deg om du ikke har begynt ennå. Ha en god handledag i dagens julekalender.

Om du synes at juletrafikken er stor og køene lange i dagens gater, så har det faktisk vært slikt julestress helt siden dampbåtene kom med julevarer i 1905. Det står det i hvert fall i avisene fra gamle dager. I dag stresser vi ned med gode tilbud fra alle våre samarbeidspartnere, kikker på de første dagenes tilbud, får et tips fra TOCNs medlemmer, kikker på bilder og lager litt familiehygge i sofakroken. Scroll deg nedover siden og finn det beste tilbudet som du kan bruke. Og slapp av.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


TOCN har flere nettbutikker som står i kø for å gi deg sitt beste tilbud. I nettbutikken til Bilnerden.no er det utrolig mange gode ting til bilen din, så nå må du sette deg godt tilrette i sofaen og lete etter akkurat det du mangler for at julefreden skal senke seg.


På Fornebu ligger en annen nettbutikk, NoFuel, (Kontroll Elektro AS) hvor du blant annet kan få det meste av utstyr til å lade bilen din på en god og trygg måte. I årets første luke gir de – fram til 12. desember – ekstra rabatt på nettopp ladekabler. Se tilbudet her. Kanskje noen i familien ønsker seg en elsykkel til jul. Ja da er det kanskje en mulighet i denne nettbutikken, om de ikke allerede er utsolgt da. Sjekk ut lenken.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
En av de viktige tingene når vinteren kommer er å slå av Auto-fold på Teslaens sidespeil. Det er utrolig trist å oppdage at speilene er frosset fast i lukket stilling, for motoren i speilene blir fort ødelagt. Så fjern muligheten før det er for sent. Du finner deaktiveringsknappen på hovedskjermen i bilen.


Familiehygge i ventetiden;

Søndagen i dag er en stor gi-bort-dag. I dag kan du pakke vekk det du ikke trenger og gi det videre til Frelsesarmeens samlekasser som står rundt omkring i hele landet. Da blir det fort en liten kjøretur i Teslaen, så her er det bare å komme i gang og fylle opp bilen. Kanskje barna har leker som de har vokst i fra også? Ta det med i posene og la de bli til glede for nye barn.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå