TOCN inviterer deg og din familie til Tusenfryd søndag 2. september

Vi ønsker å samle våre medlemmer til en koselig familiedag på Tusenfryd. Vi har fått en spesialpris på inngangen, og ønsker at flest mulig kan bli med. Her kan dere utfolde dere, teste grenser eller vinnerlykken, og ha en fantastisk dag sammen med mange andre Tesla-familier. Bli med på en morsom dag for store og små!

Tusenfryd ønsker å gi TOCN-medlemmene en god pris. Ordinær pris er fra 350-400 kroner pr. billett (barn under 95 cm er gratis) pluss 60 kroner i parkering, men denne dagen har du som er betalende TOCN-medlem fått en spesialpris på kun 230,- kroner pr. person (også de du har med deg den dagen) inkl. parkering av 1 bil. Medlemskapet kan med andre ord betale seg allerede der! Parkeringslapp laster du ned via lenke nederst i denne artikkelen, når du er innlogget som betalende medlem.

Vi ønsker også at andre fra TOCN-gruppa på Facebook kan komme, men kan dessverre ikke tilby denne spesialprisen til andre enn betalende medlemmer. Så kanskje det er på tide å bli medlem?

Detaljene vil komme på plass kommende uke, men vi ser for oss en felles ankomst til Tusenfryd ca kl. 10:30. De som ikke rekker dette kan selvsagt komme senere. De som rekker å starte tidlig, samler seg på Tyrigrava klokken 10:00. Etter litt skravling og hilsing kjører vi samlet til Tusenfryd.

På Tusenfryd kan vi kose oss med nyheter som SteamPunk Hunters og Ragnarok, eller kjøle oss ned med SuperSplash eller BadeFryd. Mulighetene er mange på landets største fornøyelsespark! Klokken 14:00 samles vi nede ved SuperSplash. Nede ved bodene der vil det være adgang til et TOCN/Tesla-telt, der det vil bli popcorn, Tesla-prat og ikke minst Kahoot/Quiz.

Vi samles alle sammen i teltet nede ved SuperSplash for Quiz m.m.

Billettene er svært godt rabatterte, og betalende medlemmer som abonnerer på nyhetsbrevet, har fått tilsendt en personlig rabattkode som kun kan benyttes én gang ved bestilling. Pass derfor på at du bestiller for det endelige antall personer dere blir denne dagen. Det er en begrensning på 5 personer pr. kode, så dersom du ønsker å melde på flere enn dette, må du ta kontakt med oss for å motta en ekstra kode.

Dersom du ikke har mottatt nyhetsbrevet, sjekk din spamfolder. Ta evt. kontakt med oss ved å sende oss en melding via supportfunksjonen: https://www.tocn.no/kontakt. Husk å logge deg inn først, slik at vi ser at du er betalende medlem.

Det er ingen bestillingsfrist, og du bestiller via denne lenken:
https://tickets.tusenfryd.no/funnel/orderflow?execution=e1s1#​

Velg først antall personer, tast inn rabattkoden og trykk aktiver, og velg så datoen 2. september i kalenderen.

Parkering på Tusenfryd koster normalt kr. 60, men dette har vi fått gratis denne dagen. Parkeringslapp finner du nedenfor (du må være inlogget som betalende medlem), og det er viktig at du på forhånd skriver ut denne og legger den godt synlig i frontruta. Dersom dere kommer med to biler, skriver du bare ut to eksemplarer av parkeringsbilletten.

Vi håper du/dere tar dere tid til å dette arrangementet, og samtidig får slått av en hyggelig prat med styret og andre medlemmer.

Hvordan få parkeringslapp til Tusenfryd?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp nedlastingslenke til parkeringslappen.

 

Share: