Utlån av Chademo adapter

Noen ganger når man er utenfor superladernettverket eller når det passer bedre slik, kan det være greit å bruke et CHAdeMO-adapter og bruke CHAdeMOladeren istedet. Men – CHAdeMOadapter er ikke noe alle har.  Heldigvis finnes det en løsning.

På kartet under finner du informasjon om hvem som har og hvor disse CHAdeMOadapterene er for utlån, og ved å klikke på kartet finner du kontaktinformasjon til vedkommende. Noen er utplassert på døgnåpne bensinstasjoner eller på butikker(røde), andre er hos privatpersoner(lilla).

Rødmerket på kartet er adapter som hører til en spesifik lader og skal ikke tas med andre steder. Disse får du tak i ved å kontakte utlånsstedet og levere inn førerkortet ditt eller tilsvarende som pant.

Lillamerket er stort sett adaptere man kan låne med seg for en lengre periode mot et depositum som for øyeblikket er på 4900 kr.

Bjørn Nyland, kjent av mange fra Youtube, har kjøpt og fått lagt ut en mengde CHAdeMo-adaptere for utlån. TOCN har fått 15 stk som vi har fordelt på både faste steder og til utlån. Det er i tillegg enkeltpersoner som låner ut sitt eget adapter.
TOCN vil fremover kjøpe inn flere adapter og legge ut.

Les også:

Lading med Chademo
Ladeveiledning