KNA – Kongelig Norsk Automobilklub

Vi har tegnet Klubbmedlemskap i KNA!
KNA, Kongelig Norsk Automobilklub, er Norges første og eldste bilklubb – med historie tilbake til 1907. For oss i TOCN betyr dette at vi blir tilsluttet en større organisasjon og et større miljø. Det gir oss muligheter for større gjennomslag i saker som angår bilentusiaster. 

Vi vil med dette kunne ta del i kunnskap som KNA har og lettere kunne samarbeide med andre bilklubber. Vil vil forhåpentligvis på denne måten påvirket reglene for bilsport og elbiler i Norge.

I øyeblikket er det vanskelig for en Tesla å delta i billøp på grunn av regler som ikke er tilpasset (eksempelvis Street Legal). Som tilknyttet klubb, vil vi kunne søke arrangørlisens for løp, samt delta på opplæring og kurs. KNA har også en rekke baner tilgjengelige over hele Norge.

KNA kjøpte nylig det kjente treffstedet Tyrigrava, like ved Vinterbro, og de vil etter hvert flytte sin virksomhet ut dit.
Dette vil kunne gi oss større muligheter for å avholde lokale treff på Østlandet.

Tyrigrava kro Foto: Vigdis Asbjørnsen

Våre medlemmer vil også kunne nyte godt av medlemstilbudene som KNA tilbyr –  i tillegg til de TOCN allerede har fremforhandlet selv.

Assosiert medlemskap i KNA

Som betalende TOCN-medlem, kan du tegne et assosiert medlemskap i KNA. Dette koster kun kr. 200,- pr. år, og du bestiller dette på KNA sine nettsider.
TOCNs klubbnummer er: 31581.

Forsikring på veteran- og entusiastbiler

Med TOCN som registrert KNA klubbmedlem, kan medlemmer tegne ulike forsikringer hos WaterCircles forsikring.

KNA Klubbforsikring gir 3 % returprovisjon av premiebeløpet til klubber med KNA Klubbmedlemskap.

Avtalen forutsetter ikke personlig medlemskap i KNA. Du trenger således ikke selv å være medlem av KNA for å nyte godt av forsikringsordningen, men er selvsagt hjertelig velkommen!
Les mer om KNA på www.kna.no.

WaterCircles Forsikring kontaktes på tlf. 67 20 60 50 eller post@watercircles.no.