Nederlandske og Belgiske Teslaeiere på besøk

Sosiale medier er en fin måte å utveksle informasjon på, og det samler mennesker med felles interesser på tvers av landegrenser.
En gruppe fra Nederland og Belgia har i lang tid planlagt, og gjennomfører i disse dager en reise gjennom Norge etter å ha blitt kjent via sosiale medier.

Det har blitt observert enkeltbiler i Norge i sommer,  men dette er første gangen en såpass stor gruppe som 10 utenlandske elbiler skal tilbringe tid i Norge.
Deres første stopp med overnatting i Norge var onsdag 16. i Fredrikstad, med neste stopp i Kristiansund. Fredrikstad var dermed det eneste stedet vi som er bosatt i Oslo-området hadde mulighet til å treffe alle sammen.

De fleste av oss hadde minst en time å kjøre,  og det var i tett regn ikke fritt for at man lurte litt på hva man egentlig gjorde ute på veien en regnfull dag sørover…
Det ble litt hyggeligere etterhvert som vi møttes underveis, og det ble flere og flere i konvoi på vei sørover.

I Fredrikstad hadde de akkurat ankommet. De var i ferd med å parkere og sjekke inn på hotellet. De hadde bevisst forsøkt å unngå å kjøre inn i store byer for å ikke streve med trange gater og dårlige muligheter for parkering, men var på grunn av valg av hotellkjede for hele reisen litt bundet likevel. Det var bra vi ikke møtte noen brede biler langs de små smale veiene.

Etter en del venting, var alle klare til å bli med oss en liten kjøretur ned til elven der vi fikk parkert og kommet oss over med ferge til Gamlebyen for middag og sosialt samvær

Under er ruten de planlegger å kjøre; De vil være 10 biler i følge de første dagene, før de omtrent halvveis velger ulike ruter hjemover. Kanskje det er flere som vil treffe dem?
http://teslaroadtrips.com/2015/09/09/two-routes-one-great-trip/

Share:

DISKUSJONER — 2 svar

  • Day 2, September 16, Copenhagen – Fredrikstad | Tesla Road Trips 03.10.2015 på 20:42

    […] Here is an article on our visit which Vigdis posted to the Norwegian Tesla Club forum. Thanks for the story and the nice pics! […]

    • Vigdis Asbjørnsen Day 2, September 16, Copenhagen – Fredrikstad | Tesla Road Trips 06.10.2015 på 21:13

      It was very nice to meet you all

Beklager, men kommentering er deaktivert.