Anmodning om ny invitasjon til TOCN-medlemmer

Alle betalende medlemmer blir fortløpende invitert til TOCN-medlemmer ved innmelding i klubben. Invitasjonen kommer på e-post (via Facebook), og kan være lett å overse, eller den havner i spamfilteret. Invitasjonen kommer som regel morgenen etter innmelding.

Er du betalende medlem, men ikke blitt medlem av TOCN-medlemmer, kan du benytte skjemaet nedenfor til å be om en ny invitasjon. Husk at det er e-postadressen du er registret med hos Facebook som må oppgis/inviteres.

Dersom du ikke ser registreringsskjemaet nedenfor, skyldes dette at du enten ikke er innlogget, eller ditt medlemskap er utløpt.

Utløpt medlemskap skyldes nesten uten unntak at man ikke har oppdatert PayPal (eller betalingstjenesten Stripe) med verdiene som står på det nye betalingskortet man har mottatt, og som er benyttet for fornyelser hos PayPal/Stripe.

Du kan i så fall forsøke å logge inn på nytt, be om nytt passord, eller (dersom du er innlogget); sjekke din medlemsstatus.

Nedenfor kan du be om å bli invitert på nytt. Ny invitasjon vil bli sendt så snart vi får fulgt opp henvendelsen.

Share: