Lyst til å jobbe med service hos Tesla?

Tesla melder at de nå jakter på mange nye gode service-ansatte for sine avdelinger over hele landet. De legger spesielt vekt på å komme i kontakt med Tesla-interesserte søkere.

Dette forteller Even Sandvold Roland, kommunikasjonssjef i Tesla Norge. Og han fortsetter:

Tesla fortsetter serviceveksten i Norge
Vi fortsetter å undersøke hvordan vi kan tilpasse organisasjonen vår for å tilby kundene våre den beste mulige eierskapsopplevelsen på alle arenaer. Derfor ansetter vi nå ved mange servicesentere over hele Norge.

Veksten gjenspeiler den sterke etterspørselen etter den oppdaterte utgaven av Model 3, som er den mest solgte bilen så langt i 2021. Vi forbereder også lanseringen av Model Y og oppdaterte utgaver av Model S og Model X senere i år.

I tillegg har vi doblet antall lærlinger ved våre servicesentere i Norge det siste året. Dette er en stadig viktigere rekrutteringskanal for oss, selv om vi også trenger erfarne teknikere for å støtte veksten vår i det norske markedet.

For å lære mer og søke på en av stillingene, besøk Teslas karrieresider.

Share: