TOCNs julekalender 23. desember 2021

Klar for lille julaften? Det kan du fort bli, dersom du har fått med deg alt du har hatt på huskelistene dine denne adventstiden. I kveld vises «Hertuginnen og hovmesteren», en kjempegod tradisjon som vi ler like mye av hvert eneste år. Men du rekker å komme deg gjennom dagens luke først.

På lille julaften er det de siste tingene som må gjøres, før julefreden senker seg over by, land og hjem. Julefred kan du kanskje få i dagens kalenderluke også. I hvert fall får du tips, familiemoro i Teslaen, gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, og muligheten til å gi deg selv en fantastisk julegave. Kjøp TOCNs kalender for 2022, med flotte bilder å kikke på hver eneste måned.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Like sør for Trondheim, nærmere bestemt på Tiller, ligger Nano Detailing AS. De tilbyr alt innenfor bilpleie, så her kommer bilen din i gode hender. Og er du betalende TOCN-medlem, så får du gode rabatterte priser også. Sjekk lenken i dag.


Ønsker du solfilm på bilrutene, så er det Roger Solfilm AS, som også holder til på Tiller, sør for Trondheim, du skal kontakte. Steinsprutbeskyttende folie har de også. Sjekk ut lenken og se hva de tilbyr.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

Ingen spesialtilbud i dag! Men følg med utover i desember! Plustselig ligger det aller beste tilbudet og venter på deg.


TOCNs egne tips og triks:
Teslaen er fantastisk når det gjelder å fortelle deg hvordan den har det, eller hva som eventuelt er feil. Da dukker det store ruter opp på skjermen som forteller om feilen. Les slike meldinger nøye, og gjør det som står i meldingen. Står det: kontakt Tesla Servicesenter, så er det akkurat det du skal gjøre. Står det: at det som ikke virker nå, kommer i gang igjen på neste tur? Da kan du stoppe bilen, gå ut, låse -låse opp, og sette deg inn og kjøre videre. Meldingen er borte. Er det en mer diffus feilmelding, og du har lyst til å spørre på den store Facebook-gruppa som du er blitt medlem av, så søk først på spesielle ord i feilmeldingen. Dersom du ikke får noen treff; skriv meldingen på skjermen inn i innlegget ditt. Det er mye lettere for de erfarne hjelperne på Facebook å se klart hva slags melding du har fått, samt at det også kan være enklere for andre å søke opp ditt innlegg og se svarene, om det er flere som får samme melding. God kjøretur!


Familiehygge i ventetiden:
I dag er det bilkjøring på skjermen som gjelder. Konkurransen har startet, og ungene, eller dere voksne, kjører på skjermene i Teslaene. Den som kjører best, får en ekstra julegave i morgen. Kjør i vei, og oppdag barnet i deg. Ha det gøy i Teslaen!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Kim Daniel Erlandsen

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå