TOCNs julekalender 9. desember 2021

15 dager igjen til jul. Vi holder nedtellingen i orden for deg, slik at du rekker det du skal, før julaften ringer inn. Fortsatt god tid til en liten stund i sofakroken for å lese dagens kalenderluke i TOCNs julekalender.

9. desember kan ofte være den dagen «kakelinna» setter inn mange steder i landet. Det betyr værforandring, og noen ganger kommer mildværet med skikkelig sterk nedbør. Bryggingen av juleølet er det også tradisjon for på denne dagen. I TOCN har vi som førjulstradisjon å presentere våre samarbeidspartnere, bilder fra arkivet vårt, gi deg et par gode tips – og litt familiehygge til slutt. Er du med? Sjekk ut dagens luke og se om du kan bli like overrasket som værforandringen i desember ofte kan være.

Her kan du se alle tidligere «luker» og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Felgteknikk ligger i Fredrikstad og kan hjelpe deg om du plutselig har kjørt rett inn i en fortauskant som var skjult av det siste snøfallet. Og en reparasjon kan ofte gjøres for en brøkdel av det en ny felg koster. Ta kontakt med dem om du har vært uheldig.


Carinas Teslaskuff er det mange som har fått tak i. Den passer supergodt inn i det lille rommet under skjermen i Teslaen din. Alle Teslaskuffene er håndlaget, og fortsatt er det mange som ikke har fått denne inn i bilen. Sjekk ut denne sammarbeidspartneren om du fortsatt har et hull ledig under skjermen.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Sjotun.se gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 09.12.2021 til 31.12.2021 får du fri frakt på alle bestillinger i deres nettbutikk!
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Ryggekameraet i Teslaen blir ofte ekstremt skittent og vanskelig å se gjennom. Litt rengjøring er det som skal til. De fleste bruker fingertuppen for å tørke av kameralinsen, men da kan det ofte bli riper i glasset. En liten miniflaske med spylervæske er det aller beste tipset fra TOCNs egne medlemmer. Spray litt på linsen og skitten renner av. Enkelt og greit – og så er det bare å rygge på plass.


Familiehygge i ventetiden:
Ta deg en tur til butikken (Clas Ohlson) og få tak i spesielle tusjer som kan brukes på whiteboard eller på vinduer. Dersom du bruker en hvit tusj, kan det tegnes både snøkrystaller og Teslaer på vinduene. Disse tusj-strekene er veldig lette å vaske vekk om du ikke liker det som er tegnet. Barna vil elske å tegne på vinduet, men de voksne er ivrige tegnere de også – om de bare får kommet i gang. Gled dere over kunstverket når det er ferdig.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Erlend Lerøen

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå