8. juni åpner Tesla butikk og serviceavdeling på Sotra

I en pressemelding, inviterer Tesla interesserte i området Bergen/Sotra, til å kommende torsdag ta en titt på det nye anlegget – samt prøvekjøre de nye modellene.

Tesla åpner sin nyeste lokasjon med butikk og serviceavdeling på Sotra torsdag 8. juni 2023. Denne sommeren kan interesserte i nærområdet komme innom for å oppleve prisvinnende Model 3 og Model Y, og nye Model S og Model X. Vi ser frem til å møte innbyggere i regionen som vil lære mer om å kjøre elektrisk.

Tesla er representert med butikker og servicesentre fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Butikken på Sotra dekker et viktig område for Tesla hvor det er voksende interesse for elektriske biler. 

Det er over 100 000 Tesla-er på veien i Norge, ifølge offentlig registreringsstatistikk. Mest populær er den folkelige sedanen Model 3 som har en startpris på 399 982 kroner inkl. leveringskostnader, vrakpant og vektavgift.

Tesla ble Norges største bilmerke i 2022, og den familievennlige SUV-en Model Y ble Norges mest solgte bil i 2022. Model Y Har en startpris på 431 844 kroner inkl. leveringskostnader, vrakpant og vektavgift. 

Tesla bygger også kontinuerlig ut Supercharger-nettverket, en hurtigladeinfrastruktur som er ment å gjøre det enklere å reise på elektriske langturer. Nettverket dekker Norge på langs, fra Lindesnes til Nordkapp, og det er flere enn 100 stasjoner med til sammen mer enn 1600 ladestolper i Norge, per dags dato.

Supercharger-nettverket til Tesla er også åpent for eiere av elbiler fra andre merker enn Tesla. For Tesla- og elbileiere bosatt i Bergen og omegn er det Supercharger-stasjoner i Haukås og Arna, som gjør det enkelt å reise dit du vil. 

Mer informasjon om åpningen, samt et enkelt påmeldingsskjema, finner du her.


Dato: 8. juni 2023 kl. 09:00 – 19:00

Sted: Tesla Bergen-Sotra, Smålonane 5, 5353 Straume


Veibeskrivelse

Share:

DISKUSJONER — Ingen svar ennå