Vil du bli med på åpningen av Giga Berlin?

Det nærmer seg storstilt åpning av den nye Tesla-fabrikken “Gigafactory Berlin-Brandenburg“ i Tyskland. Mange er spente på hvordan denne nye fabrikken i Europa vil se ut. Nå har du muligheten til å bli med på åpningsfesten!

Lørdag 9. oktober 2021 inviteres nemlig byens innbyggere til en messe og omvisning i den nye fabrikken. I tillegg til byens innbyggere, har Tesla også invitert representanter for de offisielle klubbene innen “Tesla Owners Club”-programmet.

Konkurranse
Vi i Tesla Owners Club Norway vil derfor i denne sammenheng gjennomføre en konkurranse, der premien er invitasjoner for tre (3) av klubbens Signaturmedlemmer til dette eventet.

Du må selv stå for kostnaden for reise og opphold, men vi står behjelpelig med anbefalinger for både transport og overnatting.

Hvor? Når?
Tidspunkt for fremmøte på fabrikken på lørdag er fortsatt litt usikkert, men alt tyder på ca. kl. 09:00. Du bør derfor ankomme Berlin fredag kveld.

Hvem kan delta i konkurransen?
Konkurransen er altså kun for klubbens Signaturmedlemmer. Det trekkes ut tre enkelt-vinnere. Du kan altså ikke ha med deg en ekstra person på din billett/invitasjon.

For å ikke miste verdifull planleggingstid for de vinnende deltakerne, må du derfor være helt sikker på – og bekrefte – at du har anledning til å delta, før du sender inn skjemaet med ditt ønske om billett til eventet. I tillegg må du være fullvaksinert, og ha «grønt korona-sertifikat»

Dersom du vinner, vil invitasjonen være personlig, og kan IKKE overdras (eller selges) til noen andre.

Innsendingsfrist er onsdag 22.09.2021 kl. 11:00.

Trekning
Onsdag 22. september 2021 kl. 12:00 vil vi foreta en trekning blant medlemmene som har meldt seg på i konkurransen om de tre billettene. Vinnerne vil deretter bli annonsert på våre nettsider, samt i Facebook-gruppene.

Du kan lese mer om vanlige spørsmål rundt arrangementet her:
https://giga-fest.com/faq

Lykke til!

Oppgradere fra Standardmedlem til Signaturmedlem?
Dersom du vurderer å oppgradere ditt medlemskap, fra Standardmedlemskap til Signaturmedlemskap, er kanskje akkurat nå det rette tidspunktet. Da kan du også delta i denne konkurransen!

Oppgraderingen gjør du her, etter at du er innlogget:
https://www.tocn.no/konto/medlemskap.

Du vil da kun betale de 500 kronene ekstra et Signaturmedlemskap koster i tillegg første år. Påfølgende år har samme kostnad som Standardmedlemskap ved fornyelse, men du beholder din status og de fordeler som følger et Signaturmedlemskap.

Konkurransen er nå over. Dette ble resultatet:

Vinnerne av konkurransen ble trukket på følgende måte:

Det var 33 Signaturmedlemmer som deltok i konkurransen.
Én deltaker ble registrert to ganger (altså 34 registreringer totalt), og siste registrering fra dette medlemmet ble derfor fjernet før trekningen fant sted.

Hver deltaker fikk et fortløpende deltakernummer, og alle deltakerregistreringer fra konkurransen lå inne i et eget Excel-skjema.
Deretter ble Excel-funksjonen «TILFELDIGMELLOM» 1 og 33 lagt inn i skjemaet, i tre celler, for valg av vinner 1, 2 og 3.

Skjemaet ble så lagret, og ved ny åpning dukket tallene 24, 33 og 26 opp i de tre cellene.
Disse vinnernumrene tilhørte følgende deltakere:
24: Sissel Krag, Stavanger
33: Stein Linnert, Ottestad
26: Carina Larsen, Skedsmokorset

Vi gratulerer de tre heldige vinnerne, og vil følge dem opp med videre informasjon om arrangementet!

Følg med på nye konkurranser!