Medlemsfordeler – MantasWrap AS

MantasWrap AS holder til i Bærum, og leverer den absolutt høyeste kvaliteten på bilfoliering i Norge. Vi har de beste montørene og kan garantere lang holdbarhet, tilfredshet og oppfølging. Nå får medlemmer av TOCN gode rabatter på folieringsarbeide!

Prisene oppgitt nedenfor er etter rabatt, inkluderer mva, og gjelder KUN betalende medlemmer i TOCN.

Eier og daglig leder Mantas Juozapaitis har jobbet med bilfoliering og lakkbeskyttelse i Norge siden 2014. Han så tidlig et udekket behov for premium-folieringer i det norske markedet.

Folieringene som var gjort, manglet den siste finishen og holdbarheten som kjennetegner premium kvalitet. Mantas bestemte seg for å gjøre noe med dette. Han reiste verden rundt for å utdanne seg hos de beste montørene. Han oppsøkte miljøer og messer for å finne ut hva som skulle til for å levere den beste kvaliteten i markedet.

Gjennom sin erfaring med foliering av over 500, biler har Mantas utviklet metoder som sikrer feilfri foliering på kortest mulig tid. Resultatet er at vi i dag med stolthet leverer Norges beste produkt.

Det som kjennetegner MantasWrap team, er montører som er ekstremt opptatt av detaljer, og er perfeksjonister i møte med jobben, enten det dreier seg om fargeskifte, lakkbeskyttelse eller vindusfilm.

Mantas er nå verdenskjent som premium montør, og har mange sertifiseringer. Han er også tilknyttet viktige treningssentre i Europa og utdanner i dag montører.

Mantas er:

  • Godkjent instruktør på verdensbasis for «The WrapInstitute»
  • Hovedinstruktør for «Print Supplies Academy», Norge
  • Sertifisert AveryDennison SI2 montør
  • Sertifisert 3M godkjent montør
  • Sertifisert LLumar PPF & TINT Instruktør/montør
  • Sertifisert PROFilm PPF & TINT Instruktør/montør
  • FESPA International Sign&Print exhibitor in supplier booths

I 2021 bestemte vi oss for å ta bilfoliering i Norge til et høyere nivå, ved å flytte inn i splitter nye lokaler i Bærum. I våre nye lokaler på 770m2 kan vi foliere 8-10 biler samtidig. Vi har startet en prosess for å skape et folieringsverksted Norge aldri har sett maken til.

For å sikre perfekt montering av folier og filmer vil vi ha separate ventilerte garasjer til hvert kjøretøy. Dette sørger for et støvfritt miljø for montering.

Alle garasjer har perfekt belysning så vi ser alle detaljer under monteringen. De romslige lokalene som er tilpasset vårt behov, gjør det enkelt for våre montører å levere et premiumprodukt til våre kunder.

Mange biler har behov for korrigering av lakk før foliering. Vårt profesjonelle bilpleieteam kan bistå med dette etter kundens ønsker og økonomi. For å kunne montere folie må vi demontere dørhåndtak, speil ol. I denne prosessen er det viktig at alle deler settes tilbake uten merker etter demonteringen.

I vår kundeliste har vi mange merkeforhandlere som bruker oss til folieringsoppdrag. Disse har valgt oss fordi de er trygge på at vi leverer markedets høyeste kvalitet.

Det er en glede for oss å bistå deg med å velge det beste produktet til ditt kjøretøy. Vårt team står klare til å hjelpe deg med ditt behov.

Last ned prisoversikt ved å klikke på bildet over!

Prisene oppgitt er etter rabatt, inkluderer mva, og gjelder KUN betalende medlemmer i TOCN.

MantasWrap AS

Postadresse:
Økrisletta 15, 1340 Skui (Vøyenenga)
Tlf: +47 934 12 321
E-post: salg@mantaswrap.no
Nettside: www.mantaswrap.no
Facebook: https://www.facebook.com/MantasWrap
Instagram: https://instagram.com/mantaswrap
YouTube:  www.youtube.com/mantaswrap

Besøksadresse:
Økrisletta 15, 1340 Skui (Vøyenenga)

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 11:00 – 15:00 (etter avtale)

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.

Ikke medlem?
Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!