Vi har bestilt vår Cybertruck

Ingerline Slaathaug og Trym Bruset fra Lier stilte spent opp på TOCNs morgentreff på Skøyen i dag for å se Tesla Cybertruck bli vist fram for aller første gang. Og bestillingen ble lagt inn med en gang.

– Jeg er ikke helt sikker på om jeg synes denne er pen eller stygg, utbrøt Ingerline Slaathaug, da det nyeste produktet fra Tesla ble vist fram for verden aller første gang. De benket seg foran storskjermen på Skøyen kl. 05.00 om morgenen, sammen med 10 andre Tesla-entusiaster.

Elon Musk stilte opp på scenen i Hawthorne, California, i kjent stil, og presenterte bilen på direkten for 1500 fremmøtte. I Oslo var det storskjerm og direkte overføring.

Og show ble det i Tesla-stil. Med sleggeslag ble bildøren banket rimelig hardt, uten at det ble noe merke, men da en stålkule skulle teste styrken i vinduene, da knuste de. Det satte nok Elon Musk litt ut av fatning, men ikke paret fra Lier. Reservasjonen ble lagt inn med en gang det ble åpnet for dette.
– Det jeg likte best var at det var lukket lasteplan. Det blir bra i vårt land med mye snø vinterstid, sier Ingerline. Hun grugleder seg til det virkelige møtet med bilen de reserverte, og allerede nå har hun bestemt seg for pynt på bilen.

– Ordet Cybertruck var utformet så kult at det må vi sette på hver langside på denne bilen, forteller hun entusiastisk.

Produksjonen settes i gang i midten av neste år, og utleveres muligens året etter. Det vil si 2022.

Tekst: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Tesla, Terje Førsund, Vigdis Margrethe Løver, Roger Kolbu

Share: