TOCNs julekalender 1. desember 2019

Supertilbud på medlemskap i TOCN
Endelig er juleforberedelsene i gang, og vi trår til med en skikkelig julekalender.

Nå har det første sjokket lagt seg etter Cybertruckens inntog, og vi kan glede oss over mange nye Tesla-eiere rundt omkring i landet vårt. Derfor klasker vi til med et supertilbud som gjelder helt fram til 31. desember kl. 24.00:

Bli betalende medlem i TOCN, Tesla Owners Club Norway, og betal kun kr 10,- for et helt år. Ordinær pris er kr 365,- pr år.

Bruk denne lenken og gi deg selv en fantastisk billig julegave med utrolig mange fordeler.

TOCNs samarbeidspartnere med juletilbud:
TOCN har utfordret våre samarbeidspartnere nå i førjulstiden. ER du ikke allerede medlem i TOCN, så bli det i dag og nyt godt av alle tilbudene.

Først ute med supertilbud nå i desember er Felgteknikk, som holder til i Oslo og i Fredrikstad. De har gode tilbud til TOCN-medlemmer hele året. I vår julekalender ønsker Felgteknikk å tilby 15 % rabatt på reparasjon av felger i hele desember, fram til 20. desember, som er deres siste åpningsdag før jul.

Dette blir helt eksklusivt for TOCN sine medlemmer i desember. Rabatten gjelder for alle typer arbeid utført ved Felgteknikk sine avdelinger i Oslo eller Fredrikstad, og er 5 % mer enn deres «vanlige» medlemsrabatt. Nå gis den som en ekstra god julerabatt, eller som de selv sier: en «høytidsrabatt».

Du finner alt om Felgteknikk på deres medlemsfordelside.

TOCNs juletips i en hektisk hverdag
Alt kan skje når du er ute og kjører bil, det vet alle dem som har opplevd en uheldig påkjørsel, tyver som har vært på ferde eller noe så ekkelt hærverk som riper langs hele bilens langside. Men hjelpemidler til oppklaring av hva som har skjedd finnes. Så dagens oppfordring er: bruk dashcam eller Sentry Mode. Det gjelder å være i forkant. Mer om Sentry Mode og dashcam

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid.

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver

Share: