Fullt kjør på Kløfta

Tesla Mobile Service stilte opp og oppgraderte Teslaer på løpende bånd, da superladeren på Kløfta ble ferdigstilt fredag 17. september. CCS-oppgradering er et must for å kunne lade her.

Servicefolkene fra Tesla jobbet som helter for å få superladerne på Kløfta ferdig før klokken slo 14.00. Og de klarte det akkurat. Få minutter etterpå var nesten alle de 20 stolpene opptatt av ladende biler, og praten gikk livlig mellom eierne mens ladingen pågikk.

De siste justeringer ble gjort, før kontrollskapene ble lukket. Klar for lading!

Mange MiniGuider ble delt ut i løpet av fire timer, og flere helt nye Tesla Model Y fikk sin aller første ladeøkt.

Ole Volden fra Frogner, var en av de første som satte ladepistolen på plass i sin Model Y. Han kunne fortelle at det var aller første gang han kjørte Tesla. At det ble en Model Y var konas bestemmelse, fordi den hadde god plass til hundebur og bagasje.

Ole Volden fra Frogner stilte opp på Kløfta for å lade sin splitter nye Model Y for aller første gang.

– Vi tenkte først at Model 3 var en god bil for oss, men ombestemte oss da vi så på Model Y, fortalte Ole Volden. En god og romslig bil som fint klarer lengre turer, som for eksempel kjøreturen til hytta, synes Volden. Ladingen tok heller ikke lang tid, og snart kunne han ta fatt på hjemveien.

De ansatte på Burger King, som ligger som nærmeste nabo til superladeren, var mektig glade for at denne superladeren endelig var ferdig. Byggeperioden hadde stengt av mange av parkeringsplassene, og på åpningsdagen var de superglade for at ventetiden var endelig over. En herlig gjeng som tar godt imot Tesla-eierne når det skal fylles opp krefter hos både biler og mennesker.

Stasjonen ble på uhøytidelig vis åpnet, straks etter at alle stolper var strømsatt.

TOCN gleder seg over at enda en ny superlader er åpen, og takker alle som møtte opp. Mange nybegynnerspørsmål ble besvart og et stort antall MiniGuider fikk bli med på ferden videre.

Tekst: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Margrethe Løver og Roger Kolbu


Share: